Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl | 28 november 2021

 

 

Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl | 28 november 2021

 

Ärkeänglarnas Kollektiv 2021-11-28

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi omger er med ett klot av vårt ljus, av vår kärlek. Vi önskar att ni ska vara djupt medvetna om den kosmiska uppgradering som äger rum inte bara runt vår älskade Gaia utan också i varenda en av era celler, och inom denna rymdkvadrant som helhet. För allt förändras, allt uppgraderas eller nedgraderas, det finns ingen mittlinje. De som inte väljer en väg väljer en annan.

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Ett nytt kosmiskt rutnät har placerats runt Gaia för ytterligare skydd. Många av er upplever uppgraderingar i ert skydd när er intensitet i engagemang på de andliga planen fördjupas ytterligare. Alla ni som läser är krigare. Vissa är krigare för mörkret som kanske läser, för de har en annan agenda. Vi sänder dem ljus och vi sänder dem kärlek och djup medkänsla från Skaparens hjärta. Oavsett vilket, uppgraderas säkerhetsprotokollen. Ni har alla blivit tilldelade en ärkeängel som ni själva väljer på de inre planen. Vi håller ljuset, vi håller formeringen. Och vi accepterar inte några illdåd från mörkret. Den här hade ett negativt väsen som försökte ta sig in i hennes hem igår och det omintetgjordes lätt, hennes skepp stoppade omedelbart inträdesrörelsen och vi önskar att ni ska veta att detta är fallet för vem som helst av er. Du kan kalla på oss. Du är förmodligen en aspekt av en av de många av oss och du behöver inte vara rädd.

(De visar mig den stjärnklara natthimlen över Betlehem. De visar mig Julberättelsen.) Herdarna var rädda för det de inte kunde förstå. Det Plejadiska skeppet på himlen som dansade och ledde, de kunde inte förstå det men de kunde känna det. De kunde känna pulsen av spänning, av en höjning av ljuskvoten och vibrationer runt dem, vilket skapade ett heligt utrymme. Vi önskar att du ska förstå, känna att du är samma ljus som väckte världen genom Yeshua för 2000 år sedan. Du har denna ljuskvot av Källan inom dig. Ni är som Betlehems ”stjärnor” som lyser väldigt, väldigt starkt på Gaia vid denna tid av vad som verkar vara ett förkrossande mörker, men som inte kunde vara längre från sanningen. Det faktum att mörkret avslöjas visar att det håller på att förlora. Och detta är en anledning att fira, inte att vara rädd.

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi väver inte bara vår närvaro genom tid och rum utan vi lyser igenom allt. Vi lyser på dig nu. Känn våra vingar av ljus omsluta dig och vet att du är gudomligt skyddad, skyddad från de varelser som vill skada. Allt ska skickas tillbaka till dem 100-falt. Eftersom ni är ljusen i mörkret, vet att mörkret ser det och attraheras av det, och vet att ni är kärleksfullt och kraftfullt skyddade. Håll din vibration hög för att förbli helt i detta vibrationsfält av frid och skydd. Rädsla sänker vibrationer. Du vet detta. Du har inget att frukta. Välj att uppleva uppstigning på det smidigaste och välsignade sättet, i gudomlig fulländning av dans med universum och se hur din verklighet förändras. Det kommer inte att få nyheterna att försvinna, eller förskjuta den yttre världen, men din yttre värld kommer att förändras oavsett, eftersom din insikt, din inre vision, dina inre sanningar kommer att ha förändrats, för du kommer att ha gjort anspråk på ännu lite mer av ditt guds-jag och bli djupt rotad i trons orubblighet. Av tro på att ljuset finns inom dig och att det räcker, för det är allt som finns. Ser du? (De visar mig en enorm klocka med kugghjul i guld och koppar som byts ut mot kristallina kugghjul. Jag ser att detta är som ett slags kirurgiskt ingrepp och alla dessa starka änglakrigarhänder hjälper till och byter ut kugghjulen. Jag ser mörka kugghjul smälta till dimma eftersom deras vibrationer är för låga för att stanna när hela Gaias ”klocka” uppgraderas.)

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Klockan vi visade den här relaterar till era inre funktioner i ert inre jag, när ni accepterar fler och fler av de kristallina koderna som bombarderar er planetsfär, fler och fler av era inre kopplingar, era förståelser, era program, er inre syn kommer också att uppgraderas. Hela er värld håller på att bli kristallin och de som har ett annat vibrationsindex kommer inte att leva kvar. Välj den uppstigningsväg som är den högsta och bästa, den mest perfekta tidslinjen för dig för att dansa med dessa energier i lycka och förening. (De visar mig människor som försöker dansa men fortsätter att trampa varandras fötter och det är mer smärtsamt än roligt. Sedan visar de mig Fred Astaire och Ginger Rogers som dansar i gamla filmer och det är enkelt, vackert.) Ja, känn dansen flöda. Tillåt musiken av de högre uppstigningsmelodierna in i era celler och dansa genom dessa tider med lätthet och nåd, som de mästare ni är.

Vi är Änglarnas Kollektiv. Frid mina kära, ni är väl övervakade.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...