The Arcturians via Daniel Scranton, October 19th, 2017

The Arcturians via Daniel Scranton, October 19th, 2017


Vänta Inte på Det Ni Vill ska Hända ∞ Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

 

”Du behöver inte fokusera på hur länge saker och ting tar innan det når dig. Det är ett val och du behöver inte hålla på med dessa processer, övningar och meditationer för att få det att hända snabbare. Du kan leva lycklig under tiden du väntar på att det kommer. Du har möjlighet att leva i nuet och utöva din fria vilja för att utforska allt du kan om din nuvarande verklighet.”

Vi har tagit de steg vi kan för att få mer av vårt väsen till er värld, och nu när vi känner att ett stort antal av er tillåter essensen att absorberas i era energifält, är allt vi kan göra att vänta. Allt vi kan göra är att vänta, men vi behöver inte fokusera på att det kommer att ta lite tid, för de flesta av er att få alla de gåvor, som kan levereras genom vår essens.

När ni bestämmer er för att ni vill skapa något i er värld, sänder ni ut tankar, ord, vibrationer och tar till och med till åtgärder, för att ni ska få den upplevelse ni vill ha. När ni fokuserar på att det inte händer lika snabbt som ni förväntar er att få det ni vill ha, så skickar ni iväg det.

Ni behöver inte fokusera på hur lång tid något tar. Det är ett val, och ni behöver inte fortsätta att tillämpa processer, övningar eller meditationer, för att få det att hända snabbare. Ni har möjlighet att leva lyckligt under tiden, också innan det ni vill ska hända har hänt. Ni har möjlighet att leva i nuet och utöva er fria vilja för att utforska allt ni kan, om er nuvarande verklighet.

Vi föreslår att ni gör så här. Sluta tänka på det ni väntar på, och njut av stunden. Koppla av, men använd inte avkopplingen som ännu en taktik för att få det ni vill ha. Bara slappna av, för att vara avslappnad känns bättre än att vara spänd, och njut av det ni har istället för att vänta på det som ännu inte har manifesterats i era liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och det har varit trevligt att ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...