Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober, 2022

 

Du kan inte fly detta öde ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid i nuet med vår medvetenhet. Vi har ingen anledning att vara någon annanstans än nuet. Vi har tittat in i oss själva så mycket att vi kan identifiera varje aspekt av vilka vi är, och vi har upplevt kärlek och medkänsla som ni ännu inte har upplevt där på jorden. Vi berättar dessa saker för er för att vi vill att ni ska veta vad ni går mot som individer och som kollektiv.

Vi är vad du i grund och botten utvecklas till. Du får på sätt och vis från din framtid det som kommer att gynna dig mest i ditt nu. Det följer då att, om vi i själva verket är din framtid, varför skulle du hoppas på att uppnå något annat än att vara närvarande, lära känna er själva intimt och känna kärlek och medkänsla? Dessa är de ultimata målen eftersom de är de oundvikliga konsekvenserna av att leva. Du kan inte undkomma ödet att bli mer lik Källa, mer av ditt sanna jag.

Så varför skulle du önska något annat än dessa känslor och dessa tillstånd av vara som vi beskriver här och nu? Tja, svaret är ganska enkelt. Ni kan bara komma dit vi är nu i den nionde dimensionen genom att fullt ut leva alla upplevelser som ni kan och gör i de lägre dimensionella planen. Du måste prova från alla de olika upplevelserna som du har framför dig innan du medvetet kan välja kärlek och medkänsla, välja nuet och välja att gå inåt så att du bättre kan känna dig själv.

Oavsett vad du gör, och oavsett vad du önskar, kommer alla vägar att leda hit till en liknande version av vem och vad vi är just nu. Men vi har en hemlighet för dig, och den är en stor hemlighet, och den är en väl bevarad hemlighet. Ni kommer att bli ännu bättre som niondedimensionella kollektiv av varelser än vad vi är just nu. Den nionde dimensionen kommer att bli en ännu vackrare och mer expansiv plats/upplevelse på grund av vad du lever just nu, och även på grund av vad vi lever.

Vi inser att det finns mer för oss att bli, även om vi är ganska nöjda med vilka vi är just nu. Se om ni kan hitta den där känslan av tillfredsställelse inom er själva just nu, samtidigt som ni håller i vetskapen om att ni inte är i närheten av vart ni är på väg eller vad ni håller på att bli, och att ni har så mycket mer att uppleva, samtidigt som ni fortfarande bär runt på en fysisk kropp .

På många sätt har dina upplevelser bara börjat; du vaknar precis och ser toppen av isberget. Och vi vill att ni ska veta att era liv kommer att bli bättre och bättre eftersom ni stack ut det, ni hängde där och hittade någon sorts anledning till att leva där på den fjärdedimensionella jorden, samtidigt som ni visste att det finns var så mycket mer för dig som bara var utom räckhåll. Ni måste kunna hitta er inre frid just nu där på jorden, trots allt, eftersom alla era medmänniskor som inte kommer och inte kunde ta emot denna överföring behöver er. De behöver dig för att hålla det ljuset och den kunskapen nu mer än någonsin.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...