Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 oktober, 2022

 

Tecken, symboler och synkroniteter och vad de betyder ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med era framsteg där på jorden, när vi fortsätter att övervaka övergripande vibrationer av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi ser er alla få vad ni behöver från era guider, era hjälpare, era galaktiska team, alla själsfamiljemedlemmar som ni har omkring er i icke-fysisk form. Ni fungerar verkligen som ett kollektiv redan i fysisk form. Du är verkligen inte skild från någon av varelserna som hjälper dig, och det vi ser hända där på jorden är att fler och fler människor öppnar upp för den hjälp som alltid är tillgänglig för dem.

Människor inser betydelsen av ett tecken eller en synkronitet, och människor är mer benägna att följa deras interna, intuitiva vägledning, och detta höjer vibrationen av medvetandet där på jorden. Ni alla som är vakna leder mänskligheten på dessa sätt. Du blir mer benägen att berätta för andra om dina upplevelser, och när du gör det hjälper du så många att förstå vad de har upplevt. Du kan normalisera en synkronicitet för en annan person genom att berätta vad du vet att synkroniciteten betyder för dig.

De som ännu inte har vaknat är ibland till och med rädda för den synkronicitet de upplever. Och så, detta är ett annat sätt på vilket det Uppväckta kollektivet hjälper mänskligheten. Fortsätt att berätta dina historier, skriv dina böcker, dina bloggar och gör dina videor, för du gör det lättare för andra att hitta dig och vad du har att dela med dig av, det du har lärt dig.

De flesta människor har i viss mån blivit desillusionerade av vilken tro de än är uppvuxen med och söker vägledning från dem som har den visdomen inom sig. Visdom kommer från erfarenhet, och ni har alla, på grund av de val ni har gjort, haft fler erfarenheter än vad den genomsnittliga personen har. Därför har du mycket att erbjuda dem. Du kan visa andra vägen till deras interna vägledning genom att visa hur du gör det, vad du letar efter och lyssnar efter, och du kommer att upptäcka att fler människor är fascinerade av dessa tecken och symboler än du kanske tror.

Du kan inte bedöma en bok efter dess omslag, och du kan inte avgöra om någons yttre utseende är öppen för de typer av övertygelser som du anser vara sanna. En del av er har uttryckt att ni är rädda för att bli hånade eller utskrattade, och visst finns det de som kommer att göra det, och ni har ingen kontroll över det, men ni har alltid kontroll över hur ni reagerar på människor. Låt ditt självförtroende komma från att veta vem du verkligen är i din kärna och att veta att alla andra också är en Källenergiväsen som bara spelar sin roll, bara spelar rollen som du bad dem att spela, och sedan kommer ingenting att skaka ditt förtroende för din sanning .

Och när du kommer till den punkten, och du har den vissheten, reagerar folk på dig annorlunda. Människor reagerar olika när du inte letar efter deras godkännande och när du inte bryr dig om de tror på det du säger. Det bästa sättet att visa för någon annan hur universum fungerar är att leva efter de sanningar som du har lärt dig vara sanna. Låt dem se dig i aktion och beskriv sedan för dem vad som händer och hur du gör det, hur du manifesterar de upplevelser du vill ha.

Ni har alla gjort så mycket arbete på er själva, och de av er som har varit modiga nog att sätta er själva där ute och tala er sanning, ni hjälper till att höja nivån av medvetande där på jorden, och utifrån vad vi kan se, att trenden kommer att fortsätta under resten av 2022.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...