Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 september, 2022

 

The Age of Full Extra-Terrestrial Contact ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är övertygade om att du är redo för mer kontakt med utomjordiska varelser. Nu, när vi säger det, vill vi vara helt tydliga med att vi pratar om er som är vakna. Du är redo för mer utomjordisk kontakt, även om den stora majoriteten av människor inte är det. Man får ha upplevelser som andra människor inte får av en eller annan anledning. Du behöver inte vänta på att alla ska vara redo för att du ska åka på ett rymdskepp, träffa utomjordingar och resa runt i galaxen med dem. Galaxen är din att utforska, och din verklighet är din att skapa och anpassa sig till.

Ingen annan gör det åt dig. Ingen annan får bestämma vad du upplever och vad du inte upplever. Det är din domän. Vi vill uppmuntra dig att vara de stora drömmare som du verkligen är. Var de skapare som du föddes till att vara, och var de som leder mänskligheten in i en tidsålder av full utomjordisk kontakt för jordens människor.

Man blir banbrytare på så många sätt. Du får bryta dig fri från slaveriet. Ni får bryta er loss från rädslan för er dödlighet, och ni får bryta er loss från de begränsningar som ni tog på er som tredjedimensionella människor. Nu är det inte läge att vänta på att något ska hända utanför dig, inte nu när du har fått möjligheten att skapa bortom någon form av ritning, alla slags kontrakt som du kan ha haft på en gång.

Ni är vakna, och ni är medvetna, och ni kan gå förbi begränsningarna för den tredje och fjärde dimensionen, eftersom mänskligheten behöver mer av den femdimensionella energin för att vara närvarande på jorden, och ni är de som ska förankra den i Om inte du, vem då? Det är vad vi vill veta.

När du väl har vaknat kan du aldrig gå tillbaka. Du kan inte gå tillbaka. Du kan inte stoppa tillbaka tandkrämen i tuben. Ni måste vara de som vägleder mänsklighetens expansion och uppstigning med er villighet att utforska vad som skulle skrämma de flesta människor direkt ur huden. Det är så du åstadkommer stora förändringar i din värld; det är inte genom att vänta på att något ska hända. Det handlar inte om att tro på någon annans sanning om verkligheten och vad som händer bakom kulisserna.

Stora förändringar börjar med dig, de stora själarna i dessa något täta och något ömtåliga människokroppar, eftersom du är redo att leda. Du är redo att ta mänskligheten in i en ålder av full utomjordisk kontakt, och vi är här för att hjälpa. Och vi är inte ensamma. Det finns många andra varelser och kollektiv som vill guida dig in i denna mest fruktbara era av mänsklighetens historia.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...