Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 august, 2022

 

September 2022 Energis & E.T. Kontakta ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi mår väldigt bra av de förändringar som vi har sett under hela augusti månad. Vi vet att några av er kommer att ställa er själva frågan: ’Gjorde jag det? Förvandlade jag mig?’ Snälla inse att du alltid gör det; du förvandlas alltid. Ni blir alltid den högre versionen av er själva. Du rör dig alltid närmare källan.

Denna process som pågår kommer inte alltid att visa dig de omedelbara resultat som ni alla önskar. Vi vet att ni har vissa förväntningar på er själva när det gäller när ni ska kunna göra detta eller komma åt det. Ha tålamod med dig själv och ha tålamod med processen. Det tog mycket lång tid av mänskligt liv på planeten Jorden för att få dig dit du är nu. Så kom ihåg att när du börjar känna otålighet smyga sig in.

Se fram emot september månad, ni kan alla se denna kommande månad som en som kommer att ge er många möjligheter att komma åt mer av ert galaktiska jag. September kommer att vara en tid då du kommer att känna igen mer av ditt utomjordiska arv. Du kommer att börja känna mer som att du är en utomjording. Ni kommer att visa er själva att ni har vissa egenskaper som ni förknippar med olika utomjordiska grupper.

Du kommer en gång för alla att inse att allt som finns där ute också finns inom dig. Du kommer att fortsätta att ta kontakt med utomjordingar medan du sover, men kontakten blir annorlunda, och den kommer att bli mer minnesvärd. Du kommer att börja komma åt fler av dina minnen från din utomjordiska livstid, och du kommer att börja få tillgång till fler av de gåvor och förmågor som du finslipade medan du var i andra stjärnsystem.

Du kommer naturligtvis också att komma närmare och en mer personlig kontakt i vaket tillstånd i dina fysiska kroppar. September kommer också att bli en enorm månad för mänskligheten som helhet, och ni kommer att fortsätta att komma närmare den tiden av full öppen kontakt med utomjordingar på grund av vad ni alla gör. De av er som är vakna har fått etiketten – Det Vakna Kollektivet – , och vi vill bara försäkra er att det är en passande titel. Det betyder att du alltid kommer att vara de som går före flocken för att bryta upp, för att göra det möjligt för andra att vakna och att ha sin egen utomjordiska kontaktupplevelser.

Därför är det ännu en tid att bli upphetsad över, och det kommer alltid att vara rätt tillfälle att njuta av ditt barns steg framåt, eftersom det här är en lång resa som du är på, och det är en som är tänkt att avnjutas. Det är meningen att den ska uppskattas för vad den än är i nuet, och när du gör det kommer du att märka att du blir tidlös. Du kan överskrida den tidsdimensionen och bli femtedimensionell just nu, och det är vad vi alltid kommer att uppmana dig att göra. Att bli mer medveten om din utomjordiska livstider är bara en del av en enorm resa av uppstigning.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...