Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj 2020

 

Varför E.T.s inte svävar ner för att rädda er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lyssnat på er förfrågan om hjälp länge och vi vet att ni många gånger skulle vilja se ett mirakel när det gäller era nuvarande omständigheter. Och vi kan inse varför ni skulle efterfråga ett mirakel, eller två eller tre, för vi ser hur svårt livet är för er där på planeten Jorden. Vi föredrar att stödja er, puffa er framåt, att älska er och ge er alla uppgraderingar, aktiveringar och nedladdningar som ni behöver så att ni kan arbeta er själva ut ur alla svåra omständigheter ni befinner er i.

Vi vill stärka er. Vi vill att ni ska känna er starka och oberoende. Vi vill att ni ska tro på er själva lika mycket som vi tror på er, och det är därför vi inte kommer med ett mirakel, och det är också anledningen till att de andra utomjordiska hjälparna som ni har inte sveper in och tar hand om alla frågor ni har där på Jorden.

Det kommer att bli mycket mer tillfredsställande för er alla att visa att ni faktiskt har förmågan att skapa den verklighet ni vill uppleva. Och det kommer att kännas ännu bättre när ni inser att ni faktiskt skapar er verklighet genom de högfrekventa vibrationer som ni får tillgång till i er själva. Det är mäktigt och det är kraftfullt och det är så vi vet att ni gynnas mest.

Vi fortsätter att ge er de verktyg som krävs genom våra energifulla överföringar och den undervisning vi levererar, men vi vill att ni ska bli starkare så att ni kan stå på era egna två ben när ni går in i den femte dimensionen och får tillgång till alla era krafter, alla era gåvor, alla era förmågor. Om ni inte först har skärpt er förmåga att kalla in en vibration efter eget gottfinnande, kommer den femte dimensionen att bli lika rörig som den tredje har varit, så rörig som den fjärde också.

Återigen, om ni vill ha vår hjälp med att höja er vibration eller hitta rätt frekvens, så hjälper vi er på alla sätt vi kan. Men vi vill att ni ska veta att ni är mitt i alla de utmaningar ni står inför där på jorden eftersom ni ville möta dessa utmaningar. Ni ville visa för er själva att ni var i stånd att stiga upp, få tillgång till vad ni behöver i varje ögonblick och att genomföra förändringen i medvetandet med viss hjälp från varelser och kollektiv som vi själva. Men i slutändan inkarnerade ni där för att visa för er själva att ni kunde göra det.

Livet på Jorden är inte ett fängelse. Det är inte en straff, och det är inte en fälla. Det är och det har alltid varit ett val och ett val som gjorts av de själar som visste att de var tillräckligt kraftfulla för att hantera alla jordens utmaningar. Ni visste att ni kunde få en glädjefylld och vacker uppstigningsupplevelse och vi litar på er. Vi tror tillräckligt på er för att vara era supportrar men inte för att göra allt det tunga lyftet åt er. Kom ihåg det nästa gång ni står inför en annan av livets utmaningar. Kom ihåg att ni gick med på uppgiften och att vi också har en mycket stor tro på er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...