Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 mars, 2023

 

Framstegsrapport: Hur går det för Awakened Collective? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fortsatt att övervaka era framsteg med glädje under de senaste veckorna, eftersom vi ser de av er som är vakna göra mer för att sträcka ut ert medvetande. Ibland krävs det en uppvaknande upplevelse för att få någon att inse att det finns så mycket mer. Många människor på jorden som fortfarande inte är vakna jagar den upplevelsen på alla sätt de vet hur. Men när en människa väl har en uppvaknande upplevelse förstår de vad som är möjligt och de vill ha mer av vad de bara upplevt. Och det är vad vi ser vid den här tiden; vi ser den aktiva strävan efter expansion av medvetandet bland det Uppvaknade Kollektivet.

Och vi vill bara att ni alla ska veta att ni påverkar de som ännu inte ska vakna, och ni planterar frön till dem alla. Du gör skillnad genom att göra saker som kommer väldigt naturligt för dig. Du kan gå och hitta en lugn plats och meditera och göra en enorm skillnad i mänsklighetens övergripande kollektiva medvetande. Du kan lyssna på ditt hjärta och gå och göra något som ger dig glädje, och du kommer också att höja vibrationen i det mänskliga kollektivet.

Du är också där för att uppleva dig själv som mer än bara en människa. När ni föds in i era kroppar har de flesta av er den upplevelsen först och främst. Du upptäcker dina kroppar och vad de kan göra. Du upptäcker ditt namn, din ålder, ditt kön och du börjar ta reda på vem du är enligt jordens standarder. Du börjar inse vad dina intressen är, vilka dina styrkor är, och du går en väg mot att ha en karriär så att du kan ha ett mycket normalt vuxenliv. Men någon gång under din resa vaknade du och upptäckte att du är mycket mer än bara en människa, och du har levt många fler liv än bara en.

Du börjar också leka med tanken att du och trädet, du och blomman, du och havet är ett, och naturligtvis det svårare att svälja piller som du och alla andra också är ett. Anledningen till att vi säger att det är svårare att göra det är att trädet är fridfullt, blomman inte skadar någon och havet är vackert, men din upplevelse av dina medmänniskor är inte densamma. Och så, det där erkännandet av att ni alla är ett där på jorden, och att vi alla är ett inom Source, kan vara lätt att göra intellektuellt, men upplevelsen av det är mycket svårare än att bara placera bildekalet på din bil som säger ’Vi är Alla en.’

Att leva efter den sanningen innebär att släppa alla typer av separation som du har gjort i ditt sinne. Det innebär också att släppa allt omdöme. Det betyder att du ser någon annans framgång som din framgång och någon annans lidande som ditt lidande, och det är också svåra piller att svälja av olika anledningar. Men du kan leva ditt eget liv med den vetskapen och välja att känna vad du känner så att du bättre kan förstå allas erfarenheter och ha mer medkänsla.

Du kan leva ett expansivt, medkännande liv utan att alltid fokusera på lidandet i världen. Att vara medveten om sanningen att allas lidande leder till deras egen expansion och deras egen tillväxt hjälper verkligen också, och det är därför du behöver hela bilden av att vara vaken för att vara aktiv i ditt medvetande, och detta är något som vi strävar efter att tillhandahålla för dig och andra gör det också.

Det vi har sett är att så många får det och går vidare med sin expansion att vi kan ge er denna framstegsrapport, och vet att så många av er upplever upplevelsen av enhet, enhetsmedvetande och expansion av din självkänsla att inkludera mer än bara din fysiska människokropp, och det är verkliga framsteg. Det är det som förändrar allt för mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *