Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 31 maj 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

31 maj 2020

Det här visade sig bli en ganska självsvåldig chat, men det verkar som om många känner som jag, så jag hoppas min själviskhet kan vara användbar.

Hej där återigen, kära vänner. Någon ställde en fråga som jag aldrig tänkt på. Jag är tacksam om ni kunde svara på den.

Välkommen, käraste Blossom. Vi är alltid glada att konversera med dig och accepterar att när du känner behov av att fråga om något speciellt, så ska vi göra vårt bästa för att besvara det på lämpligt sätt.

Ok. Tack. Ni talar många gånger om dem här nere som utvalda, de ”starkaste av de starka” etc. och att många inte kom med så att säga. Hur kommer det sig då att vi har våldtäktsmän, mördare och allt möjligt som verkar vara förmörkade själar här nere, som bidrar till mörkret men inte till Ljuset?

Det är verkligen en bra fråga. Vi svarar i sanning att de själar som för andra själar förefaller vara mörka, de har också sitt mål. De vet också att Livsupplevelsen på Jorden är den ”snabbaste” vägen för en själ till resan mot Upplysning. Därför har de lika stor ”rätt” att vara här som den som går vägen av Kärlek och Sanning och tjänst till andra.

Ja. Men om fler av de goda blev valda skulle vi kanske inte befinna oss i en sådan röra?

Blossom … ”röran” var oundviklig. Kulmen* på den här röran är ni i Nu och den har skapats av var och en oavsett om ni betraktar er vara av Ljusare eller mörkare temperament. Er värld är ett ”mishmash” av allt som är … och det är nu som Spelet … Experimentet … har nått sitt slutliga läge där det har kommits överens om att FÖRÄNDRING MÅSTE SKE … För det Högsta Bästa för Alla.

Ja, förstår det! Men skulle det inte vara bättre om de själar som önskar orsaka skada placerades någonstans ”utanför” Planeten … alla tillsammans så de kunde spela ”sitt spel” med varandra? Varför ska det vi förstår vara ”oskyldiga själar” bli deras offer?

Därför att Blossom, era liv är Oändliga. Någon ni betraktar som oskyldig nu kan en gång ha varit mycket lik förövaren.

Så, talar vi om karma här?

Det gör vi. Låt oss tala om det! Karma är inte nödvändigtvis ”återbetalning” från en själ till en annan. Det fungerar inte på det sättet. Men, ändå, den själ som ångrar en gärning … ska ”be” om samma upplevelse … om att få känna … på det den orsakat någon annan … för att VETA vilken de skada den orsakat … för att kunna förlåta sig själv. Detta är bara ett exempel av många, många … som passar ämnet.

Kom också ihåg att det finns ett VAL. Vi kan inte, ingen kan, lägga oss i någon annans val. Om några väljer att gå en väg som inte leder till Ljuset, så är det deras val.

De kan ha haft mycket goda avsikter innan de kom … men gick vilse på vägen.

Så, med respekt, inte nödvändigtvis de starkaste av de starka då?

Med respekt … hur stark känner du dig just nu, Blossom?

Åh, Touché! Toppbetyg. Ni har tydligen tonat in på min Energi. För svaret på det är … Inte alls så stark! Faktiskt känner jag mig så ”svag” i min förmodade styrka. Jag är medveten om alla era läror, speciellt mantrat som håller mig flytande, men jag verkar sjunka med tegelstenar runt mina vrister och ids inte ta bort dem! Jag förstår absolut vad ni menar. Jag gjorde fel som dömde.

Inte fel, käraste Blossom. Det är bara så att vårt perspektiv på alla saker är väldigt annorlunda från ditt på grund av skillnaden i Vibration i/från där vi vistas.

Då, säg mig ärligt … (varför måste jag ens säga det, för jag vet att det gör ni) angående dem av oss som känner att vi ”misslyckas totalt” med vårt syfte, vårt uppdrag här, är ni besvikna på oss? Det kommer att bli mycket värre säger ni … och i alla fall jag gör det inget vidare med att förankra Ljuset och sända ut Regnbågar just nu och det här är bara fas ett!

Blossom, Käraste Blossom, DU ÄR EN MÄNSKLIG VARELSE AV LJUS! Det vi erbjuder er är hjälp för att få till DEN FÖRÄNDRING ni är inne i. Det är inte så att vi på något sätt mäter hur bra ni gör det. När vi ser att någons Energi och sinnelag är låga, sänder vi Kärlek. Vi dömer inte.

Vi är inte därnere med er mitt i alltihop. Många av er är mycket känsliga för Energierna inom, på och runt er Planet i dessa tider. När ni så småningom får höra vad som faktiskt sker just nu, i vad ni tror är en ”inkubationstid” … kommer ni att förstå helt och hållet. ”Inte konstigt att jag mådde så dåligt”, kommer ni att säga.

Ändå, ni ber oss att stå starka i vårt Ljus … för denna tid är orsaken till att vi kom … och jag känner att mitt batteri snart är tomt.

Vårt förslag är då att vila och ladda om. Vi skulle verkligen inte råda er att straffa er själva för hur ni mår.

Ja, jag vet att det inte hjälper i mitt svåra läge. Jag verkar till och med straffa mig själv för att jag straffar mig själv!

Det kommer ett skifte i energier som kommer att lyfta din ande.

Ett skifte i Energier INNAN vilken fas nu HÄNDELSEN kan inträffa under?

Ja. För som vi sagt förut … man kommer att känna de preliminära effekterna av detta i förberedelse för den faktiska händelsen.

Det är inte ”vår policy” att underminera eller motsäga andras meddelanden … men det talas om att Midsommarsolståndet ska vara tiden för den stora Solblixten.

Det talas om det, ja.

Precis som det talades om Kometen Atlas som skulle orsaka sådan förödelse och kaos … skulle ha hänt förra veckoslutet. Med största respekt … jag är här … fortfarande … all elektricitet fungerar etc. Jag menar … inte konstigt att så många är cyniska nu och tar allt med en nypa salt.

Blossom … var har du ditt hjärta?

Vad menar ni?

Bara det. Djupt i ditt hjärtas kärna … vad känner du?

Sorgsenhet.

Titta djupare.

Dörren är stängd.

Öppna den. Gå in.

Det var det värsta. Till min absoluta förvåning såg jag en massa maskar i en hög som slingrade sig. Inte alls vad jag förväntade mig. Jag trodde jag skulle få se en regnbågssfär eller något! Förstår ni vad jag menar?

Öppna nästa dörr.

Jag har inte på mig mina stövlar och jag kan halka på maskarna! OK. Tar ett djupt andetag och sträcker ut armen mot handtaget … och … Åh! Åh! Åh! Regnbågslandet … Jag öppnade dörren till den vackraste vy av färger … en Bro … och den största Regnbåge. Det fick mig omedelbart att gråta. Det känns bara så avlägset från vansinnet i den värld vi upplever just nu.

Ändå finns den bara några få dörrar bort! VET DET I ERA HJÄRTAN.

MASKARNA MÅSTE AVLÄGSNAS OCH DET KOMMER ATT VARA FAS TVÅ!

Wow! Ni talade om vad som ska ske i Fas Två. Men … Gud vad jag argumenterar … sker inte detta bakom kulisserna just nu?

Verkligen. Men inte offentligt … som så. Det finns mycket spekulation invävt i det som är Sanning och det som framförs som Sanning … när det bara är spekulationer!

Vad jag önskar att ni kunde ge oss lite ledtrådar.

Blossom, när tiden för det är lämplig men inte ett ögonblick tidigare … ALLA KOMMER ATT FÅ VETA DET SOM SKA BLI KÄNT.

Under tiden, med så mycket Kärlek som sänds ut till var och en … koncentrera er på Regnbågsljuset … se er själva gå över bron och sitt där en stund, och när ni känner er redo, gå tillbaka igen och känn er förnyade och stärkta … I VETANDET ATT NI INTE KAN MISSLYCKAS.

Tack så mycket. Puh … vem hade trott det! Vi har väntat så länge och sagt ”Kom med det nu”! och nu när det är här, tycker jag inte om det! Jag ska vända mig om när jag arbetat mig genom detta ”skeende inom mig”. Jag är Kärleken. Jag är Ljuset. Jag är Sanningen. JAG ÄR.

En fas, Käraste Blossom, Käraste Själar … bara en fas.

I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst, JAG ÄR.

*När de säger ”kulmen” … känner jag totalen av scenariot som det kommer att spelas ut. Jag känner inte att de menar att fas ett, som vi är i nu, är kulmen på röran.

 

 

 

Översättare: Markku

Du gillar kanske också...