Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj 2022

 

Den Nya Orion & Andromedan Alliansen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid på jakt efter nya allianser i hela vår galax, och vi har märkt att på det fysiska planet, i er dimension, har det funnits en ny allians mellan Orionerna och Andromedanerna. Nu är detta betydelsefullt av flera skäl. Orionerna har ofta setts som förtryckarna, skurkarna, de som vill dominera alla andra i galaxen. Och ändå utvecklas de andligt, precis som alla andra. I själva verket var det en utveckling av medvetandet i det tredje dimensionella Orionsystemet som ledde till slutet av Orionkrigen.

Det har verkligen funnits mycket energi att rensa sedan den där traumatiska tiden i galaxen och i universum, men tillräckligt mycket av det arbetet är nu gjort för att få Orionerna till den punkt där de är redo att sträcka ut en olivkvist till Andromedanerna för att bilda denna allians, för att hjälpa till att säkra den fred i galaxen som de flesta varelser vill ha. Nu är detta också betydelsefullt eftersom Andromedanerna har haft en isolationistisk typ av inställning till resten av galaxen under ganska lång tid. De har tittat på avstånd och väntat på att se vem som skulle höja deras medvetande tillräckligt för att komma till den punkt där de skulle nå ut till Andromedanerna, och naturligtvis gjorde Orionerna det.

Nu har varelser som har funnits i fysisk form i Orionsystemet vuxit andligt ännu mer på grund av Orionkrigen än om det inte hade funnits den grad av förtryck, våld och allmän oenighet bland alla varelser som levt där under hela sin historia. Det här är något som ni alla på Jorden kan använda för att börja uppskatta allt ni har varit med om där och fortsätta att gå igenom på era mycket långa resor för att höja er medvetenhetsnivå till en femte dimensionell frekvens.

Ni har haft många krig, mycket förtryck, mycket slaveri, och självklart går ni just nu igenom en kris av att vara splittrade och även en kris som involverar hälsan och tillvaron för er luft, ert vatten och er jord. Allt detta tvingar en person att växa andligt, för om de inte gör det, orsakar de mer lidande, och det lidandet blir svårare att ignorera, även om det händer någon annan som bor på andra sidan planeten. Ni är alla så sammankopplade nu, inte bara på grund av ert internet, utan också på grund av ert medvetande.

Många människor har rest till delar av världen som de aldrig skulle ha drömt om att resa till för bara ett par hundra år sedan. Er värld blir mindre och därför mer sammankopplad, och ni kommer till den punkt där ni som ett kollektiv förbereder er själva för att nå ut till andra varelser i hela galaxen, och ni kommer att göra det som ett kollektiv av människor som vill vara en del av det galaktiska samhället, precis som Orionerna vill gå med så många andra i hela galaxen för att se till att alla är överens om att fred och harmoni är vägen till uppstigning och det enda sättet för alla varelser att leva med glädje, med kärlek i sina hjärtan.

Innan ni antar att Orionerna har en negativ agenda på grund av något ni har läst någonstans, kom ihåg att vi läser deras energi, och vi vet när någon ljuger för oss eller ljuger för andra. Vi kan berätta för er just nu att detta är verkligt, och att de är uppriktiga, och det är ett gigantiskt steg framåt för hela den galaktiska gemenskapen, som mänskligheten just nu är en inofficiell del av.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...