Ett Meddelande från JFK kanaliserat av Losha, 3 augusti 2018

 

Ett Meddelande från JFK kanaliserat av Losha

3 augusti 2018

Hälsningar mina käraste Patrioter. Denna hörde mig i sitt sinne och hon hade rätt i att jag ville ge er ett inspirerande tal i denna stund.

Jag kan se att ni alla har en utmanande tid nu. Även om livet på Jorden alltid varit utmanande så är det mer än så i denna speciella tid. Jag sänder er kärleksfulla tankar, Ljus och Fred på Jorden.

Energivågorna som kommer från galaxen omkring er är onekligen mycket starka….de kastar runt var och en av er som om ni vore skepp på ett stormigt hav. Jag är tveksam över att säga detta men det är bättre att vara rättfram än att ignorera sådana situationer, eller hur? Nå, jag behöver säga att det kommer att fortsätta vara utmanande situationer ett tag till.

Jag är så väldigt glad över att se att ni lär er att stanna kvar i ett neutralt läge, i era sinnen, när ni hör talas om händelser som sker…händelser som när de spelas ut på ett negativt sätt, huvudsakligen är planerade, finansierade, och “coachade” av de mörka som sitter på toppen. Låt det vara sagt, här och nu, att dessa kommer inte att stanna kvar på toppen så mycket längre….faktum är att de redan har halkat ner ett steg eller två på stegen! Jag prisar, Halleluja!

Följaktligen, så antar jag att jag sta starta mitt inspirerade tal kanske? Låt mig börja med att säga att jag är så väldigt välsignad över att kunna se allt det goda som ni Sannings Hållare gör…det är så ödmjukt och energigivande på samma gång. Snälla fortsätt följa era hjärtan, då era hjärtan är er sanna kompass i livet…er nordstjärna, så att säga, som guidar er hem…jag säger bara “hemma är där hjärtat är” …nå, det uttrycket nådde just sin fulla innebörd, eller hur? (ler)

Nåväl, det finns så mycket som jag har lärt mig om våra hjärtan sedan jag lämnade Jorden för ett högre lärande (!). Först och främst så är våra hjärtan så mycket mer än en fysisk muskel, som de flesta av er redan vet….det är i sanning vår “hjärna” och det “vet” så mycket mer än vad våra hjärnor vet …och det är därför som jag har försökt övertyga den älskade som tar emot detta meddelande, att hon inte ska oroa sig över sin “begränsade” hjärnkapacitet utan i stället lyssna till sitt hjärta. Hon börjar så smått lyssna till mig! (blinkar med ett öga)

Jag föresatte mig att göra detta meddelande kort och vackert, och så ska det bli. Snälla var medvetna om att ni har en mängd guidande änglar, en galaktisk familj, och högre varelser som alltid finns tillgängliga för er när helst ni ber om det. Jag också, jag lyssnar alltid och ser till er alla…snälla kom ihåg det. Ni är mer älskade än ni anar, och era hjärtan guidar alltid er i rätt riktning.

Ni finns i MITT hjärta, för alltid.

Er Älskade, JFK.

Ett meddelande från Losha: Detta var mitt fjärde kanaliserade meddelande från JFK. Efter att jag hade tagit emot detta meddelande bad jag honom om ursäkt eftersom jag kände att jag inte hade “hört” de mer formella orden han normalt använder…och han sa att det beror på att han inte använder dem så ofta numera. Han kändes väldigt öppenhjärtlig och glad idag. Det var en underbar känsla jag fick från honom!

Översättare Veronica

 

You may also like...