The Arcturians via Daniel Scranton, 31 oktober, 2017

The Arcturians via Daniel Scranton, 31 oktober 2017

Att Hålla Jämna Steg med ert Momentum ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat införa en högre frekvens under dessa överföringar för vi har känt en beredskap hos de av er som tonar in, och vi är glada att kunna rapportera att antalet individer som är redo för högre frekvenser ökar varje dag. Ni är inte här för att börja från början. Ni är här för att uppleva resultatet av det som har satts i rörelse av allt som mänskligheten någonsin har genomlevt och upplevt i hela sin rika historia.

Därför drar ni nytta av det momentum som har skapats av er i tidigare liv, och de flesta människor som är födda i denna tid på jorden har haft en utmanande tid med att hålla jämna steg med det momentum som har skapats i alla dessa tidigare liv som ni har levt. Det har emellertid blivit en markant förbättrad förmåga att absorbera det momentum som försöker föra er till femte dimensionen.

Det är er vilja att uppleva livet, er vilja att överlämna, er vilja att förlåta, er vilja att släppa taget, och er vilja att vara här vid den här tiden som är de bidragande faktorerna. Nu när fler av er lever upp till detta momentum är ni redo att ta emot högre frekvenser av energi från oss och från en rad andra hjälpare och välgångsönskare.

Den energi som vi sänder är också utformad för att hjälpa er att hålla jämna steg med tempot och rida på vågen som ni för närvarande står bredvid, men ännu inte riktigt rider på. Så det är dags för er alla att acceptera att arbetet redan har gjorts för att skapa höjningen och utvidgningen av det mänskliga medvetandet. Nu är det dags för er alla att luta er tillbaka, känna energin som är på planeten Jorden för att stödja er och låta detta momentum bära er in i er oundvikliga uppstigning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...