Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 augusti 2020

 

Era Chakran, Uppstigningssymptom och Support

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi känner att mänskligheten gör just nu, när ni fortsätter att öppna er själva för att absorbera den positiva energin som kommer till er från hela galaxen. Vi har sett att ni också öppnar era chakran och är villiga att göra det mycket hårda arbetet med att ta bort blockeringarna och släppa trauman som ni har lagrat i de sju huvudchakrana. Ofta kommer dessa släppa upplevelser att resultera i att ni får några ganska obehagliga uppstigningssymtom.

Men den stora majoriteten av er som är medvetna nog att medvetet öppna upp dessa chakran, dessa vackra energicenter, har också svarat på de rop som era kroppar har gjort för bättre näring och högre vibrationella energikällor. Vi pratar om maten och dryckerna, tillskotten och allt annat som ni stoppar i era kroppar. Ni har varit tvungna att lita på er vägledning, er intuition när det gäller era fysiska kroppar. För om ni tittar utanför er själva för råd får ni olika perspektiv på nästan allt ni kan lägga i er kropp.

När ni stödjer er själva känner ni också mer stöd. När ni tillåter er att vara mer känsliga, är ni också mer känsliga för det stöd som ni får från det icke-fysiska, från de högre dimensionella, från hela teamet av varelser som arbetar för er. Ni är alla tillräckligt vakna för att känna igen när något tjänar er, och allt ni behöver göra nu är att lita på den inre vetskapen som ni har. Lita på er själva. Lita på den visdom som kommer inifrån och vet att ni är där för att göra mer än bara öppna upp och rensa era chakran ur all den negativa energi som de har samlat på under era många, många liv.

Ni är också där för att bestämma vad ni vill ersätta den lägre vibrationsenergin med i era chakran, i era kroppar, i era energifält, och ni är mer än kvalificerade att bestämma vad som är bäst för er att aktivera i er själva. Och allt ni behöver göra är att ta lite av er tid varje dag för att känna vad som är tillgängligt för er, vad ni kan ladda ner, vad ni kan aktivera och vad ni kan bli, eftersom ni blir en version av er själva som inkluderar mycket mer av en betoning på er oändliga och eviga natur som Källans Energivarelser.

Allt ni vill se hända där på jorden börjar med er. Det är upp till er att vara ledarna, att vara exemplet för alla andra på jorden, och ni gör det genom att släppa det som inte längre tjänar er och aktivera det ni har bestämt göra. Det är inte mer komplicerat än så.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...