Mira från Plejaderna Höga Råd via Valerie Donner, 3 augusti 2020

 

Mira från Plejaderna Höga Råd via Valerie Donner

3 augusti 2020

Hälsningar: Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd.

Jag kommer med stora nyheter från Jordens Råd och alla varelser av ljus. Vi rekommenderar att ni tar några djupa andetag och släpper stressen och kaoset som just nu råder på planeten.

Vi förstår att ni kan känna er indränkta i allt kaos och all förändring just nu. Vi ber er lätta upp era kroppar, sinnen, hjärtan och själar. Ni har varit på plats alldeles för länge.

Det här är tiden då ni måste nå ut till varandra för att visa er omsorg, att ni bryr er. Så mycket kommer att avslöjas för er i en mycket nära framtid och mycket kommer att begäras av er. Ja, ni måste skaka av er rädslan, släppa isoleringen och öppna era hjärtan.

Ni är här för det stora uppvaknandet. Jorden har fått nog och det har ni också. Hon är redo och rör sig in i den femte dimensionen och högre. Hon kommer inte längre att visa tålamod med de mörka energierna. Hon är i behov av rensning och borde hedras för sin makt och härlighet. Precis som ni måste hon skaka det av sig och det är vad hon är på väg att göra. Inte för att ingjuta rädsla utan för att visa hur mäktig Jorden är.

Jorden hålls stadigt på sin plats och gör sig redo att flyttas i ert solsystem, galax och universum. Detta kommer att föra fram de nödvändiga förändringarna för hennes överlevnad, liksom också er. Ni kommer faktiskt att leva i härligheten av den nya Jorden och skapelsens skönhet.

Dessa dagar är de sista i livet i den gamla materiella världen. Ni kommer att lyftas upp tillsammans med Jorden. Ert medvetande stiger och det är vad som kommer att tillåta er bli en del av det nya. Vänligen gör vad ni kan för att släppa det gamla som hållit er tillbaka. Det gäller gamla sår, minnen som inte längre tjänar er och allt som sänker er vibration. Ni får inte låta det gamla ha tag i er längre nu.

Tänk på hur det kommer att kännas att bli fri från den belastning ni burit runt, inte bara i denna inkarnation, utan i många andra. När ni släpper den, släpp den för gott och ta inte tillbaka den. Inget av de gamla minnena, ringaktningarna eller bekymren, är den ni är.

Ni är mästerliga, kraftfulla varelser av ljus med många gåvor och förmågor som ni ska till att använda på sätt ni aldrig kunde ha föreställt er. Några av er kommer att börja tala språk ni inte visste att ni hade inom er. Ni kommer att skapa skönhet och konst som uttryck för kärleken i ert hjärta. Några kommer att spela vacker musik och andra kommer att dansa till den. Ni kommer att vara omgivna av glädje, kärlek och lek. Era liv kommer att få en ny mening. Vi kommer alla att vara inblandade i återuppståndelsen av den Nya Jorden.

Teknologier kommer att finnas tillgängliga för alla utan kostnad. De kommer att vara enkla att använda och kommer att förbättra era liv. Ni kommer att heala kropparna, föra fram nya läror och göra det arbete ni avsågs göra. Ni kommer att leva i frid, harmoni, glädje och balans. Jorden kommer att återställas till sin rena, ursprungliga skönhet. Det kommer att finnas healing i överflöd över hela planeten.

Vi älskar och beundrar er. Ni skall bli fria.

Jag är Mira

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...