Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 april 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

4 april 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har blivit mer och mer uppmuntrade för varje dag vi bevittnar er Jord, då vi ser hur många individer som släpper dogmatiska läror, som har sin egen upplevelse av verkligheten. Det är sant att det finns några universella läror, och det är också sant att många individer, grupper och texter har gjort ett försök att ta alla dessa universella sanningar och passa in dem i en serie dogmatiska läror som följarna av dessa läror måste försöka leva upp till. Detta är egentligen inte vad ni är här för att göra.

Ni är här för att få personliga upplevelser och växa från dem, och för så många av er har en stor del av era personliga upplevelser varit att anpassa er till dogmatiska läror så att ni senare kunde erkänna att den sanning ni hållit fast vid inte var allt i existensen. Den var kanske någon persons upplevelse som blev förvrängd över tid, kanske korrupt, avsiktligt eller oavsiktligt, men största delen av mänskligheten har vid någon tid eller annan hållit fast vid något som existerat utanför dem själva. Och nu, i denna tid av stort uppvaknande, är det meningen att ni ska söka inombords efter sanningen om den stund ni upplever. Och den sanningen kan vara annorlunda än vad någon annan upplever i samma ögonblick. Och det, tro det eller ej, är ok. Om Källan bara ville ha ett perspektiv på verkligheten, då skulle det bara finnas en varelse i universum. Istället finns det så många varelser som har så många olika upplevelser och drar så många olika slutsatser om verkligheten, baserat på dessa upplevelser.

Och vi vill säga er att även dessa personliga slutsatser kan svepas bort så snart de inte längre tjänar er. Ni är inte där för att hålla fast vid era egna dogmatiska övertygelser och sanningar heller. Mycket av det tar er bara ut ur stunden, eller får er att lita på en tidigare upplevelse istället för det som finns rakt framför er, och det var inte Källans avsikt med att skapa allt detta heller. Det är meningen att ni alla ska få era egna personliga upplevelser och skapa en bättre version av verkligheten baserat på dessa upplevelser.

När ni väl verkligen accepterar er själva som skaparvarelser blir det så mycket lättare att leva i er värld och känna att den är vettig. Så vi säger till er att om det är något ni inte tycker om i er verklighet, använd det. Använd den informationen till att skapa något nytt, hellre än att försöka skapa en ny religion för att hindra att det aldrig någonsin sker. Ni är mycket mäktigare än någon av dessa regler och texter, och ni är verkligen mycket mäktigare än någon övertygelse, oavsett om det är er egen eller någon annans,

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...