Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 januari 2022

 

Manifestera Era Önskemål från Arkturierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att hantera alla era förfrågningar, både talade och tänkta. Vi rekommenderar till och med att ni skriver ner de önskemål som ni har till oss, eftersom ni blir tydligare med vad det är ni vill ha, då ni kan se det i skriftlig form. Ni behöver inte förtjäna något, och ni behöver inte vara speciella. Ni behöver inte upprepa det magiska mantrat. Ni måste bara inrikta er till vad det är ni har bett om, och vi är glada över att vara leveranssystemet för er, eftersom ni har valt att fokusera på oss istället för Jesus, eller Källan, eller Plejaderna. Vilken som helst av ett antal högre dimensionella varelser kan hantera era önskemål.

Vi alla älskar att hjälpa er, och vi ser alla att ni är värda att få det ni ber om. Nu kanske ni inte håller med om tidpunkten för leveransen av det är ni har bett om, men det är något ni måste börja vänja er vid om ni ska leva i frid och glädje. Det är viktigt att ni hittar ett sätt att leva era liv, att vara intresserade och exalterade över vad det är ni kan göra, och när ni kan leva ert liv lyckliga i alla sina dagar, trots att inte allt har manifesterats som ni har begärt, då skulle ni ha uppnått en typ av andligt mästerskap. Om ni gör ert liv om manifestation, om att få det ni vill ha, och sedan sätter gränser för det genom att säga att det måste komma till er inom denna speciella tidsram, kommer ni att fortsätta att vara på en berg-och-dalbana där ni inte känner er särskilt mästerliga alls.

Det är när era tankar, ord och handlingar reflekterar den högre vibration som ni befinner er i som ni är mer benägen att ta emot, och sedan blir det ni får grädden på moset ovanpå det liv ni lever. När ni gör något till en nödvändighet, något som krävs för att ni ska vara lyckliga, eller för att bli uppfyllda eller för att känna er hela, det är då ni trycker bort det för att ni försöker manifestera från ett ofullständigt tillstånd, vilket är ett tillstånd med lägre vibration.

Var glada nu. Var uppfyllda nu. Hitta något att bli intresserade och exalterade över nu, och släpp dessa förfrågningar när ni väl har gjort dem. Tro inte att ni måste fortsätta att upprepa dem varje dag eller att ni kanske inte uttryckte det rätt, och det är därför det inte kommit ännu. Då är ni fortfarande fokuserade på brist.

Fokusera på helheten av er ande, er själ, er själva. Fokusera på hur mycket luft det finns för er att andas runt omkring er och hur gott det kan smaka om ni andas in det medvetet och med avsikten att ta emot allt som luften har att leverera till er. Och låt oss och era guider och era andra medhjälpare göra allt det tunga lyftet, allt arbetet, samtidigt som ni hittar den högre vibrationen som alltid är tillgänglig för er genom att slappna av, öppna er själva och släppa bindningen till allt annat än som det är just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...