Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juni, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juni, 2020

Experimentet Jorden är Genomfört ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har fått många förfrågningar på sistone, och dessa förfrågningar har hörts och behandlats av oss. Vi kan alltid höra er och veta vad det är som ni önskar. Vi vet att ni alla skulle älska att leva i ett stjärnsystem som vårt just nu. Ni skulle vilja veta hur varelser kan existera i fred och också ständigt höja sina vibrationer fullt medvetet, skapande vackra verkligheter och bli mer av vilka de är. Vi vet att ni vill att Jorden ska vara en återspegling av den livsstil som vi lever i vårt stjärnsystem. Ni vill gärna att ert samhälle ska bli som de ni har hört talas om i Plejaderna, Sirius, och hör om i det Arkturiska systemet.
Och vi inbjuder er att inse att ni har hjälpt till att skapa dessa samhällen. Ni har varit här, och där, och där, och överallt i galaxen. Det är ni som har gjort det möjligt för era utomjordiska vänner att leva i sådan frid och lugn. Varför kan mänskligheten inte göra detta på jorden då, kanske ni undrar? Vad är det som håller mänskligheten tillbaka från att ha ett samhälle där alla kan frodas och samexistera harmoniskt? Ni gör så mycket mer där på jorden än ni inser. Det är inte ert fel att Jorden är i det tillstånd som ni befinner er i just nu.

Jorden var och är ett gigantiskt experiment, och om ni funderar på att kasta lite skuld omkring, kan ni skylla på utomjordiska varelser som kom överallt ifrån hela galaxen för att skapa en så mångfaldig planet, fylld med så många motsatta energier. Ni ville alla ha erfarenhet av Jorden eftersom ni visste hur stor tillfället och möjligheterna var, och fortfarande är, för att ni skulle kunna känna något, något ni bara kunde känna där på planeten Jorden. Och när ni slutför detta skifte, denna förändring i medvetandet, kommer ni att känna lättnaden, livstider av lättnad. Ni kommer att känna som att ni har dött och uppgått till himmelen med er biologiska kropp, och ni kommer att veta att ni åstadkommit bedriften att uppstiga på en av de mest utmanande planeterna i som existerar i universum.

Ni måste ge er mer utrymme för det nuvarande tillståndet i den verklighet ni upplever där på Jorden, och ni behöver också veta, ni behöver påminnas om, att ni kan och kommer att skapa en vacker version av ert samhälle, och det kommer att bero på att ni uthärdade dessa mycket utmanande känslomässiga tillstånd. Det kommer också att bero på att ni använde allt som kom er väg för att skapa något bättre, något helt nytt. Det är vad experimentet Jorden handlar om, och ni är de perfekta varelserna att slutföra det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med nöje haft god kontakt med er.”

 

översättning: Mats

 

You may also like...