Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 juni 2021

 

Mer Personliga E.T. Möten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att prata med er alla som tar emot denna överföring. Vi är mycket glada att kunna rapportera till er att de framsteg ni gjort har gjort vågor i hela galaxen. Fler och fler varelser har uppmärksammat de av er som öppnar er för utomjordisk kontakt och de högre frekvenser som kommer från de icke-fysiska världarna. Det är naturligtvis en hel del prat om när var och en av er som är vakna kommer att vara redo för fullständig, fysisk utomjordisk kontakt.

Vissa E.T.s tar på sig själva att få kontakt med er, även när andra i diskussionen tror att ni inte är helt redo för upplevelsen. Men enligt vad vi kan se har ni alla hanterat er E.T. möten mycket bra och har integrerat vad E.T. eller E.T.s ville dela med er. Det finns så många nedladdningar och uppgraderingar som ni kan få i dessa ögonblick. En del av er slappnar av och låter aktiveringen ske. Andra av er spänner, stänger av er och får inte hela kraften i överföringen. Men i dessa fall blir ni fortfarande bättre på att ta emot dem. Ni närmar er fortfarande en tid då den typen av kontakt kommer att vara vanligt för er.

Vi tycker så mycket om att bevittna dessa samspel och göra de mentala anteckningarna för oss själva om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Många E.T.s och kollektiver kommer till oss för råd om hur man kan närma sig mänskligheten, eller om hur man närmar sig en individ som är vaken och visar tecken på att vara redo. Vi gör vårt bästa för att ge dem de råd som vi tror kommer att leda till ett positivt samarbete där alla får vad de vill. För det mesta är E.T.s som ni ansluter till intresserade av att aktivera visst utomjordiskt DNA inom er, eller minnen från när ni var en del av deras ras.

Den sortens kunskap inom er kan bygga en bro mellan mänskligheten och dessa E.T.s och när broarna byggs kan ni ha den kontakten som så många av er har väntat på och önskat. Vi vill säga till de av er som är otåliga om era kontaktupplevelser att de kommer, ha tålamod, lev era liv, vet att det finns massor av E.T. som går bland er och överväg vilken smältdegel Moder Jord verkligen är. Ni är omgivna av utomjordisk energi. Ni består av det, och ju tidigare ni inser det, desto lättare är det för dem att sedan ansluta till er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...