Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 augusti 2021

 

Era Solar Plexus Chakrauppgraderingar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket förväntansfulla och glada att kunna rapportera att ni alla har tillgodogjort er energierna mycket fint, och ni är redo för fler uppgraderingar av era sju huvudchakran. Ni får naturligtvis hjälp hela tiden av era guider när det gäller uppgraderingar och aktiveringar som ni behöver för att hålla jämna steg med de energier vi och andra som vi skickar er. Men vi tittar också in på era energikroppar och energicentra som finns inom, och vi avgör vad ni kan använda för att hjälpa er i er uppstigningsresa, och vi har fastställt att era solar plexuschakran är där det mest goda kan bli gjort vid den här tiden.

Ni är mycket mäktiga varelser som genomgår en enorm förvandling, och det kan vara oroande för psyket och självkänslan. Vi strävar efter att underlätta övergången att känna er själva som unika, enastående varelser till att känna er själva som era Högre Jag, som fungerar mer som kollektiv. Många människor fruktar förlusten av sin självkänsla när vi pratar om enhet och vi pratar om enhetsmedvetenhet, men det är inga bekymmer som ni behöver tänka på, eftersom ni alltid kommer att känna er själva som ni alltid har känt er själva. Med andra ord kommer ni att ha den känslan av er.

Men ni kommer också att känna er mer inkluderande, mer expansiva och som om ni har tillgång till så mycket mer inifrån. Men vi kan berätta det hela dagen varje dag, och vi vet att ni fortfarande behöver dessa solar plexus chakrauppgraderingar eftersom ni fortfarande vill se er själva växa och inte förlora er själva i ett hav av medvetande, och vi vet exakt hur vi kan justera dessa solar plexuschakran för att möjliggöra den smidiga och lätta övergång som ni vill ha och som tjänar er alla ha.

Ni som är bland det uppvaknade kollektivet leder vägen för resten av mänskligheten, och även om vi ger dessa uppgraderingar till alla människor vid denna tid, kommer ni fortfarande att vara de som använder den nya och förbättrade solar plexus chakrauppgraderingen först för att det är ni som rör er in i det femdimensionella frekvensområdet oftast, och ni kommer att slutföra övergången som den första uppstigningsvågen. Och sedan kommer ni att visa för andra att de inte har något att vara rädda för eftersom de kommer att känna igen er som fortfarande er själva.

Men självklart kommer ni att bli lyckligare, ni kommer att vara mer kreativa, mer magiska och ni kommer att känna att ni har lyft en enorm tyngd från era axlar. Ni kommer att avge en glöd som Jesus gjorde, och människor kommer att vilja uppleva det ni upplever. Allt ni behöver göra är att acceptera uppgraderingen, veta att det kan komma med några uppstigningssymtom och dricka mycket vatten, vila mycket och gör er redo att förstärka upplevelsen av er själva som femdimensionella varelser.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...