Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2020

 

Ta en Sida ur den Arkturiska Boken

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fått vår egen typ av fart i rörelseenergin och sända energier till er alla där på jorden. Vi har blivit upplivade av processen att skicka dessa energier ner till ert dimensionella plan, och vi får så mycket stolthet och glädje över att titta på de av er som kan ta emot dessa energier och fortsätta och skapa med dem. Vi kalibrerar alltid energierna så att de passar det exakta ögonblick då de kommer att skickas till er, inte för att vi är perfektionister, utan för att vi vet hur viktigt det är att vara exakt.

Och vi skulle gärna vilja att ni alla tar en sida ur Arkturiska boken och är mer exakta med det ni erbjuder handlingskraftigt. Vi vet att många av er kämpar med det konceptet, för ni vet inte ens vad det betyder, och vi säger till er som kämpar att ni bara behöver spendera mer tid i tystnad med slutna ögon.

Dessa tider att vara ensamma med slutna ögon, sittande i tystnad kan vara meditation, men det kan också vara tider när ni bearbetar känslor. De kan vara tillfällen när ni dagdrömmer. De kan vara tillfällen när ni kalibrerar om era egna energier. Ni kan spendera den tiden på att skicka helande energi, eller så kan ni spendera den tiden på att ta emot den från kollektiv och varelser som vi själva.

Ju mer ni kan känna hända inom er, desto lättare blir det att vara mer exakt i era erbjudanden och i skapandet av er verklighet. Ett av de sätt som nu finns för att ni ska vara ganska slarviga är att sätta er uppmärksamhet utanför er själva på vad andra gör, tänker och säger. Det är trevligt att vara nyfiken på andra människor, men vi tycker inte om att någon av er ger bort sin makt. Om ni var religiösa, skulle ni ge bort er makt till en person i prästkläder, eller en påve eller någon annan religiös ledare.

Och eftersom det är så mycket lättare nu för vem som helst att påstå sig vara en auktoritet för någonting, är det också lättare att sugas in i någon annans berättelse. Och vi vill bara se fler av er som bryr er om att vara exakt med den energi ni erbjuder och den energi ni har i er. Vi skulle vilja se att ni bryr er mer om de energier ni omger er med, och vi skulle verkligen vilja se att ni bryr er mer om det än vad någon säger på Internet om lite insiderinformation som de fick från en anonym källa.

Vi berättar detta för att vi bryr oss om er. Vi berättar detta för att vi älskar er och vi vill se er trivas. Vi vill se er bli mer av er, och ni kan bara verkligen använda de energier som står till ert förfogande nu om ni mer uppmärksammar vad som händer inuti er än ni uppmärksammar vad som händer utanför er. Vi förstår att det är svårt att göra detta när det finns så många sätt som ni nu har för att lägga er uppmärksamhet på något eller någon utanför er.

Och så, allt vi kan säga till er är att vi inbjuder er att prova något annat. Titta inom. Känn inuti. Och skapa inom er det som ni vill se utanför er. Ni har gjort tillräckligt med att observera nu. Det är dags för er alla att skapa och vara exakta i era erbjudanden men inte kopplade till det som kommer tillbaka till er. Det är sann andlig behärskning, och det är vad vi ser er alla i processen att bli.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...