Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november 2020

 

Vad Änglarna Lägger i Era Energifält

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av er alla och hur ni har hanterat er själva under detta mycket tumultartade kalenderår. Vi vill försäkra er om att ni kommer att belönas av universum. Ni kommer att belönas av era Högre Jag. Ni kommer att belönas av er själva, eftersom ni kontinuerligt har hittat sätt att släppa negativa energier, blockeringar, gamla övertygelser och så mycket mer, vilket gör er själva till de ideala kärlen för de energier som fortsätter att komma in för att vagga er i ljus och kärlek vid den här tidpunkten.

Ni förbereder er för en mycket ljusare framtid, en där ni gör gigantiska steg och språng i utvecklingen av ert medvetande som individer och som ett kollektiv. Ni öppnar er för otaliga möjligheter när ni fortsätter att trampa fram genom de hårda omständigheterna som ni står inför i er värld och i era liv.

Vi vill att ni ska veta att vi känner av änglaenergier, och ärkeänglarna specifikt, som arbetar med er och arbetar med er just nu. Vi har lagt märke till hur änglarna har intensifierat sitt spel och sköljer över er med sin medkänsla, liksom att lägga in högre vibrationsenergi i era fält för att ge er den extra höjning som ni behöver för att nå vintersolståndet och slutet på detta kalenderår.

Naturligtvis stöds ni alltid, men det finns tillfällen när ni behöver mer specifik hjälp, energier som är riktade för specifika ändamål, och nu är det en av dessa tider. Och eftersom så många människor från så många samhällsskikt har relationer med änglarna, ni är i ett läge där ni tar emot mer än ni brukar göra när ni skickas denna omsorg från ovan. Vi vet att ni kommer att fortsätta att öppna er för den kärlek och det ljus som kommer in, för i många fall finns det inget annat för er att göra, och ni visar också för er själva gång på gång hur effektivt det är när ni lutar er tillbaka, slappnar av och släpper in allt ni har tillkallat.

Nu är det dags att sakta ner era sinnen och era handlingar, anpassa er till era känslor, er vibration och låta er hjälpas av varelser som lever för att göra det framför allt annat. Ni har imponerat på så många högre dimensionella varelser under dessa tider, men vi vill att ni ska känna stolthet över er själva. Vi vill att ni ska erkänna för er själva hur bra ni gör det, för det här kalenderåret har varit mer än bara utmanande, och mänskligheten fortsätter att öka och svara på anropet, precis som ni visste att ni skulle göra.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...