Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 september, 2022

 

Mörkrets varelsers karma ∞ 9D Arcturian Council

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm respekt för alla som är där på jorden vid denna tid, oavsett vilka de är, vad de har gjort och om de spelar rollen som en varelse av ljus eller en varelse av mörker. Vi fortsätter att berätta för er att vi alla är i detta tillsammans, och det inkluderar de som spelar rollen som de mörka. De gick med på att vara skurkarna för er alla, trots det faktum att de visste att de skulle behöva betala av sin karma om de skulle stiga under denna livstid. Och om de inte stiger under denna livstid, kommer de att behöva gå tillbaka till en tredjedimensionell verklighet för att betala av den karma som de ackumulerar vid denna tid.

Det är därför det är så viktigt att de som spelar rollen som de mörka har dig. Du är de som kan förlåta dem, visa dem medkänsla och lyfta dem med ditt ljus, med din positiva energi. Du kan spara dem. Du kan ta med dig dem, eller så kan du fördöma eller förtala dem, vilket bara sänker din vibration, vilket gör din uppstigning till en händelse som kommer att äga rum ännu längre i framtiden. Därför rekommenderar vi förlåtelsevägen, eftersom vi vet att ni alla vill stiga upp, och att ni alla vill stiga upp snabbt.

En av anledningarna till att många människor vill stiga upp är för att fly verkligheten. Många vill bara leva i en värld där de inte behöver göra något av det hårda arbetet med att förlåta och erbjuda medkänsla till dem som har gjort dem eller andra orätt. Vi förstår att; vi beundrar och respekterar fortfarande alla där på jorden, oavsett deras synvinkel, för det är svårt att vara där, men det vi ger dig och det vi alltid kommer att ge dig är den enklare vägen.

Vi kommer alltid att berätta för dig vilken väg som har mer glädje, vilken är den kortare vägen, och vilken är vägen som gör att du kan vara mer av den du är. Du vill inte bara stiga för att du inte gjorde något fel. Du vill upp och känna tillfredsställelsen av att ha tagit en så hög väg att du kunde ta med dig de omkring dig som annars inte skulle kunna göra den resan.

Så när du funderar på vad du kan göra för att vara till mer tjänst, eller vad du kan göra för att påskynda uppstigningsprocessen, är svaret enkelt. Du kan förlåta, snarare än att fördöma. Du kan leta efter ljuset inom alla. Se dem som Källenergi, och uppskatta dem faktiskt för att de tar en ännu svårare väg än den du är på. De som spelar rollen som de mörka känner sig ännu mer åtskilda från Source än den genomsnittliga uppvaknade personen som ibland har sina tvivel, eller som glömmer vem de verkligen är.

Ett sätt att komma ihåg vem du verkligen är är att vara Källenergi i aktion. Var kärleken som du har inom dig, och vet att kärleken du har inom dig känns härlig när den kommer genom dig utan någon annan anledning än att du kallade den. Det är väldigt lätt att älska någon som är älskvärd, och visst vill man börja där. Men vi hoppas att du kommer till den punkt där du inte vill att den känslan ska försvinna. Så du fortsätter att ge det till alla och alla som korsar din väg.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...