Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 september, 2023

 

Kommer mänskligheten att klara det? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi vaknar inom var och en av er vägar till nya verkligheter, nya tidslinjer, nya upplevelser, nya energier, nya versioner av er själva. Vi hjälper till att göra det möjligt för er alla att tro på giltigheten av dessa nya aspekter av livet på jorden, dessa nya potentialer för er alla. Och det gör vi på en mängd olika sätt. Vi håller kunskapen så starkt inom oss själva, när vi ansluter till er och när vi sprider energierna som vi gör i era fält, att ni inte kan låta bli att ta upp den kunskapen. Vi är för dig vad en annan människa är som vet exakt vad den gör och hur man hanterar en situation som du minst sagt skulle tycka är ångestframkallande, och när du är i den personens närvaro minskar din ångest automatiskt genom sin säkerhet, genom hur positiva de är att de kan hantera den aktuella situationen.

Vi vet att ni kommer att klara er som individer och som ett kollektiv, och vi vet att ni har potential att njuta av upplevelsen mer. Du behöver inte se det som något du bara överlever, utan snarare kan det vara en resa som ingen annan, en glädjefylld resa, där du sprattlar genom tulpanfält. Du har förmågan att välja, och du har förmågan att vibrera i harmoni med de bättre upplevelserna, desto bättre tidslinjer, desto bättre versioner av er själva. Du kommer dit med hjälp; det finns alltid hjälp.

När du föds har du folk där med dig, vuxna, oftast dina föräldrar, som vet vad de ska göra. De vet lite mer om den här världen som du har glömt så mycket om, och som ger dem kapacitet att hjälpa dig på en mängd olika sätt, och oftast gör de det. Du drar nytta av stabiliteten i deras energi, det faktum att de vet hur man skaffar mat och får den till dig, hur man skaffar kläder och sätter den på dig, och så vidare. Alla har hjälp hela tiden, och sedan när du får hjälp, när du blir den stabiliserande kraften för mänskligheten, eller för de som står dig nära, då får du förvandla någon med din närvaro, med din vetskap, med den vissheten att du nu har att allt kommer att bli bra, att mänskligheten kommer att klara det, och att denna förändring i medvetande är oundviklig.

Det är resan du anmälde dig till, och det är det enda spelet i stan, så du kan lika gärna spela det medvetet, och du kan lika gärna ha kul medan du gör det. Vi sprider dessa energier i era fält just nu, för vi vill att ni ska se er egen potential. Vi vill att du ska se hur bra livet där på jorden kan vara och kommer att bli om du tillåter det att vara och om du väljer att det ska vara det, och vi är här för dig för evigt att hålla det utrymmet, precis som vi vet att du är där för att gör detsamma för dina medmänniskor, och du har vår oändliga uppskattning för att sprida energierna runt omkring.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *