Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 5 augusti 2019

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 5 augusti 2019

Per Staffan 6 augusti 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 5 aug. 2019

Välkomna igen till er. Energierna som kommer igenom till vår Planet är fortfarande väldigt starka och knockar oss alla på sitt eget söta sätt!

Jag undrar vad ni annars skulle kunna lägga till om det som ni har pratat om nyligen, vad gäller allt som händer … om ni skulle vara så snälla?

Välkomna var och en. Vi förenar oss med er idag och kombinerar de innerliga energierna som får oss att förstå att vi alla är en enda energi av gudomlig kärlek och det finns inget som någonsin kan ta bort det från er.

för det är den du är.

en energi av gudomlig kärlek.

Ta in det i din varelse i detta ögonblick av nuet. Stäng ögonen, le och ta de gudomliga andetagen vetande att detta är den du är.

Känner du en skillnad nu från när du brukade ”tänka” att du visste?

Känner du mer av denna gudomliga kärlek som du är, nu när du accepterar den och nu när dessa energier tillåter/gör att du kan ta upp mer av det som är du?

Käraste själar … ta in det faktum att i detta här och nu är ni ’för närvarande’ villiga att gå samman och erkänna den absoluta styrkan i denna ljuskraft som ni är … som ett … tillsammans.

Varje gång nu, som du väljer att komma ihåg att andas in och förbättra din energi … kom ihåg, tillsammans med det andetaget, vetskapen om att din ljuskraft

Föreställ dig att du är … pluggad in/ansluten till … den gudomliga ultimata energin av ljus och kärlek … och ljussträngen som ansluter dig till den, är också ansluten till varje enskild själ, inte bara på din planet, utan överallt. Föreställ dig sedan att biljoner av ljusa själsvarelser alla fokuserar på samma mål …

för att hjälpa din planet igenom till sin högre positionering.

för att föra den hem till sin rättmätiga plats.

för att vara en så enorm ljusstyrka. Att lysa upp sig själv i sin renaste form … så att alla energier med mindre ljus helt enkelt skingras och smälter bort …

vilket tar dig smidigt in till land i din nyare högre vibration.

så är det nu.

det är när du vet inom din varelse att ”alla system är igång”.

eftersom du kan känna det … eller hur?

Jag kan absolut känna denna enorma energi som fyller mitt Väsen just nu när ni för igenom dessa ord. Så mycket att jag knappt kan hämta andan eller skriva tillräckligt snabbt!

Käraste Ni … den Energi som ni kan KÄNNA … är en Energi som är ansluten till ALLA VARELSER som har väntat precis som ni. Väntat så tålmodigt och ibland varit så väldigt nära att ge upp… och ändå, här är ni … och förbereder …

Ni säger ”förbereder” … ändå säger ni: ”Det är här”.

Vi skulle likna det med … kanske ett sportspel i er värld. Man har gjort all träning … Man har lagt in ’the hard yard’, som ni skulle säga. De har tagit med sig sina ”dräkter” in i omklädningsrummet, smyckat dem … och vänta nu, värmt upp, förberett sig för det ögonblick som DE VET kommer att hända. Det är den typen av spänning ni känner, eller hur? Lite oroligt. Lite nervöst. Ändå, så KLARA OCH FÖRBEREDDA att komma ut där och fortsätta med det … in i händelsernas mitt.

Jag kan föreställa mig att det är exakt så som många känner det, att döma av min inkorg! Ändå, för oss, kommer vi att springa där ute på spelplanen och måste se efter exakt vilket spel vi spelar!

Inte vet vi om vi borde ha tagit med oss vår nätboll, fotboll, tennisboll eller faktiskt bara vara där för att springa 200 meter! Ändå, vad jag vet, även om vi inte vet för vad … är vi definitivt redo!

Det vet vi också. När fakta avslöjas, när er värld rullar i chock över resultaten av ”upptäkterna”, SKALL NI VARA DÄR … OCH FÖRSTÅ ATT DETTA ÄR DET.

Detta är när situationen börjar förändras.

Ni är KLARA …I POSITION. För även om ni inte vet exakt vad som ska avslöjas … det ni vet är att ni är:

HÄR FÖR ATT SKAPA FRED.

HÄR FÖR ATT HJÄLPA ANDRA ATT FÖRSTÅ ATT ALLT DETTA SOM AVSLÖJAS ÄR BÖRJAN PÅ EN BÄTTRE VÄRLD FÖR ALLA.

DINA ORD KOMMER ATT FLÖDA FRÅN DIN TUNGA NÄR DU ÄR GUDOMLIGT VÄGLEDD I DINA ASSISTERANDE SÄTT.

Många av er kommer att bli förvånade er själva, över vad som sägs … genom er.

Allt ni har ”kommit ihåg” med hjälp av dessa meddelanden som påminnelse, ska ni ”ha som jour” i era hjärtfiler! I flera år har ni lagrat information, av vilka en del kanske ni inte vet att ni känner till … och när VARJE GUDOMLIGT ÖGONBLICK PRESENTERAR SIG… kommer ni att vara där för att ge vägledning till dem som känner sig så förlorade.

Många av er kommer att finna styrka uppifrån och finna er i de mest ”oväntade positioner” … som kommer att kännas så naturliga för er.

De kommer att vara så, eftersom de kommer att vara de positioner ni registrerade er för innan ni kom, om ni skulle välja att genomföra dem.

En del kommer att ha fallit bort från sin ’positions roll’. Det finns inget dömande om detta. De vars hjärtan är SANNA kommer att hitta sin väg hem, hjälpa andra på ett annat sätt, som är mer lämpat för deras disposition på Planeten nu.

Struth, Ruth. (1) Jag känner mig så känslomässig med den Energin ni för med er i dag. Mitt hjärta tickar bort tio på dussinet.

Med respekt … för att du kan känna SANNINGEN inom denna Energin.

Ja. Men säkert också, för … att det håller på att komma så nära nu och därför kan vi ”ta upp” det här?

Det är inte nära Blossom … DET ÄR HÄR.

Bara drar åt mina hattsnoddar! Spela advokat, som jag verkar göra … Vissa skulle säga … ‘Verkligen? Var?’

Vissa letar efter något som det inte är.

Det betyder?

I det … ”i det här skedet” när vi säger att det är här … vet ni det för att NI KAN KÄNNA DET. Vissa letar efter de verkliga bevisen … för de tror inte att den här känslan och vetandet som ni känner och plockar upp … ÄR VERKLIGA BEVIS.

Bevis på att känna/förstå /uppleva Energin AV DET.

Det som följer i vad DU/DE skulle kalla verklighet är bara ”papperskopian” skulle vi säga.

Vi har nämnt att det ska bli som en dominoeffekt. Allt kommer att krascha som en massa tegelstenar. Och när allt är jämnat med marken … ska man kunna se igenom det … HELT OCH HÅLLET.

Ta det in i din kunskap när detta sker … DIN STYRKA ska öka till den grad du tillåter det.

Kan ni utveckla detta, snälla?

Verkligen. Inuti Var Och En av er NU … när ni läser dessa ord … känner ni en ”förändring … av/ i … hjärtat.”

Detta beror på att din Varelse reagerar på DEN ENERGI som skickas till dig i dessa kodade ord.

Vänta ett tag … Jag kan inte hålla jämna steg. Kodade ord? De verkar vara ganska rakt fram för mig.

Ändå ”inom dem” … finns det underliggande koder som villigt aktiverar era själar.

Att leda er in i er nästa fas av er själva. Att väcka igen de delar av er Varelse som behövde vara ”avstängd” till sådana tider som dessa.

Som … eh … Avlägset, Brysselkål! Vad gör dessa ”delar av vårt Väsen” när de slås på/aktiveras?

De visar/avslöjar Högre tillgångar av Jaget. Starkare Vibrationell hjälp finns till hands.

Som tillåter oss att …?

att vara mer av vilka ni är.

Kan ni bara ge oss en hint?

Det är inte nödvändigt.

Jag känner att ni vill säga ”eftersom det skulle förstöra det roliga!”

Det är precis vårt resonemang, Blossom. Gåvor kommer att falla i era knän, så att säga. Så många saker, några stora, vissa små, kommer ni att hitta i er vardag och ni ska le med en inre kunskap när ni får mer och mer av dessa ”styrkor” … när du vet att detta inte bara händer dig .

KOM IHÅG … SOM EN … DU ÄR DEN HÖGSTA, LJUSASTE OCH STARKASTE LJUSKRAFTEN SOM EXISTERAR.

OCH DET KOMMER INIFRÅN …………………. DIG!                                                         

VAR OCH EN AV ER ÄR FÖRBUNDNA – INUTI VARANDRA.

DITT LJUS ÄR ANSLUTET TILL ALLA ANDRA SJÄLAR PÅ OCH UTANFÖR DENNA PLANET.

KRAFTEN I DETTA LJUS HAR ”FÖRSTÄRKTS” EXPONENTIELLT DEN SENASTE TIDEN OCH DET FINNS ABSOLUT INGENTING OCH INGEN SOM KAN KOMMA I NÄRHETEN AV ATT ATT TA NER DET ELLER SÄTTA DET UR FUNKTION … NÅGONSIN IGEN.

Kom också ihåg att den snabbaste vägen in i den Högre Vibrationella existensen är ATT VETA OM DEN!

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT.

KÄNN DEN KÄRLEK SOM DU ÄR.

NÄR DU KÄNNER DEN … DÅ VET DU OCKSÅ,

ATT

FÖRLÅTELSE ÄR KÄRLEK

MEDKÄNSLA ÄR KÄRLEK.

FÖRSTÅELSE ÄR KÄRLEK.

Det som kommer att avslöjas, som vi har sagt, kommer att öppna en global maskburk. inte bara kommer det att avslöjas brott mot mänskligheten, utan hemligheter om … andra planeter/världar/varelser/anslutningar/avtal/ … kommer också att ”komma fram i ljuset” och dessa fantastiska avslöjanden kommer också att få en nästan att falla omkull av/i häpnad.

Många kommer att känna sig lite ”lurade” ett tag när de inser VAD SOM FAKTISKT ÄR …

Ändå, i dessa tider …

KOM IHÅG …

ÅTERGÅ TILL KÄRLEK.

VAR KÄRLEK.

ANDAS, LE OCH VAR KÄRLEK.

VET … ALLT ÄR INTE SOM DET VERKAR OCH ÄNDÅ …

ALLT ÄR SOM BORDE VARA.

NI … VAR OCH EN … ÄR FRÄLSARE.

RÄDDARE I VERKLIG MENING AV ORDET/VÄRLDEN

FÖR NI KOM HIT FÖR ATT RÄDDA ER PLANET …

OCH NI GÖR DET.

ÖVERVAKAR DET HÄR UTRYMMET.

JAG MÅSTE SKRATTA … VILKET KONSTIGT SÄTT ATT SLUTA … ”ÖVERVAKAR DET HÄR UTRYMMET”. ÄNDÅ VET JAG ATT DET VAR SLUTET PÅ DAGENS ANSLUTNING.

WOW! SAKER HETTAR VERKLIGEN UPP. TROTS ATT JAG MED DESSA GALNA SÖMNMÖNSTER BEHÖVER TÄNDSTICKOR FÖR ATT HÅLLA ÖGONEN ÖPPNA, SÅ ATT JAG INTE MISSAR ”NÅGONTING” NÄR DET HÄNDER!

I TACKSAMHET, I KÄRLEKSFULL TJÄNST. ÄR JAG.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...