Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 augusti, 2020

Era Hybridbarn Kommer ∞ Arkturiska Rådet 9D, kanaliserat av Daniel Scranton, 5 augusti, 2020.

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Det glädjer oss att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda att nu kunna meddela att det har funnits än fler hybridbarn som kretsar runt er planet i fartyg under de senaste månaderna. Några av er som får denna överföring just nu vet att ni har hybridbarn och ni har varit mycket angelägna om att träffa dem. De är också mycket angelägna om att träffa er och att visa sin kärlek och uppskattning för er, eftersom de inte skulle existera utan er. De gör sig redo att integreras i ert samhälle, vilket sätter er ett steg närmare full och öppen fysisk U.J. kontakt.

Hybridbarnen är högvibrerande varelser, och de, som ni, vill hjälpa mänskligheten. De vill vara till hjälpsam service, och de vet att de kan vara till service bara genom att vara där och erbjuda den höga vibrationen, enkelt utan problem. För er alla kräver det lite mer ansträngning att hålla sig i en hög vibration, men det är verkligen värt det. Det är värt er ansträngning, och det kommer verkligen att påskynda mötet som ni vill ha med era hybridbarn om ni håller den högre vibrationen och fokuserar på hur det mötet kommer att känns för er.

Vi vet att så många av er också uttryckt en önskan om fysisk e.t. kontakt, och vi vet att många av er är redo. Ni väntar bara på att resten av mänskligheten ska vara redo för att skepp kommer att landa. Att träffa hybridbarn som har integrerat sig i samhället är det nästa bästa och det kommer. Det är något ni kommer att uppleva. Och så uppmuntrar vi er att bli entusiastiska över dessa möten. Bli entusiastiska över att träffa dessa vackra små själar som älskar er villkorslöst. De älskar er eftersom högre vibrationer bara kan älska, vilket är villkorslöst.

Och så, nu har ni några möten att hålla, men ni måste fortfarande rädda er själva innan de kan komma med och sätta er i ännu högre vibrationsläge. ni måste vara redo för dem. Ni måste kunna hantera energin som kommer från dem, och det betyder att ni måste vara uppmärksam på hur ni känner er och gör bearbetningsarbetet. Gör jobbet med att släppa det som är lägre i vibrationerna, det som inte längre tjänar er. Ge er själva en känslomässig rengöring varje dag, och ni kommer att vara närmare för varje dag att träffa era hybridbarn snart.

Vi vet att det är spännande, och vi är mycket glada över att ge er några goda nyheter eftersom vi vet att ni behöver det. Vi vill försäkra er att det kommer fler och fler goda nyheter för mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...