Portvakter för Lejonporten via Galaxygirl | 8 augusti 2020

Portvakter för Lejonporten via Galaxygirl | 8 augusti 2020

 

Portvakter för Lejonporten 8.08.2020

Hälsningar, mänsklighet. Vi är portvakter för Lejonportens Ljusportal. Endast de med hög vibration och kärlek får passera. Vi är överbryggare av riken, liksom du, bara att du nu blir mer medveten om detta. Vi är väktare av Ljusportens ljus. Endast de modiga ska passera. De som är tillräckligt kloka och modiga för att möta sitt eget inre mörker ska förstå och uthärda läkningen. Vi är från Lyran. Vi är Kattdjur. Vi är gamla krigare. Vi vaktar ljuset. Vi är bevarare av det inre ljusets låga. Mänskligheten har sänkts ned i ett stort mörker i deras sinnen. Synkroniseringen av planetinriktningen möjliggör Lejonporten och ökar illumineringen.

Vi är portvakterna. (Jag ser två enorma lejon med ögon av ljus. Det ena lejonet är gyllene, det andra är silverfärgat. De är häftigt kraftfulla, sitter på vardera sidan av en jätteljusportal. Jag känner inte bara Alcyones energier utan andra energisystem som snurrar som levande ljuspartiklar genom portalen till Gaia. Jag ser att inte alla människor är helt redo för vad portalen har att ge, men de kan dra nytta av den ändå. Det är som om vissa människor suger upp energin från portalen som en svamp och strålar ut ljus, medan andra bara har en lätt bepudring av ljus, eftersom det är allt de kommer att tillåta).

Vi är portvakterna. (Jag ser skuggfigurer som försöker närma sig portalen och smyga förbi lejonen. Deras rytanden är ljusexplosioner och skuggorna löses upp). Endast det rena av hjärtat kommer in. Vi erbjuder mänskligheten gåvan av healing. Vi är gamla, vi är kloka. Vi är eviga väktare. Vi bevakar där vi behövs. Titta djupt in i våra ögon, lilla du. (Jag står plötsligt ansikte mot ansikte med dessa två majestätiska lejon. Deras ansikten är nära mitt. När jag kikar in i deras ljusögon ser jag kosmos. Jag ser att de håller medvetandet hos många. De bevakar berättelserna om denna galaktiska sektor. Dessa lejon har sett så mycket. De blir kloka av smärtan och de erbjuder energetisk välsignelse och föryngring för mänskligheten inför vad som kommer. De är plötsligt enorma igen och står höga framför portalen). Vi portvakter har lovat vår tjänst till den Enda, och därför tjänar vi troget. Du har också valt att tjäna ljuset och tjäna mänskligheten i deras healingprocess. (De inbjuder mig att klättra upp och se jorden från deras utsiktspunkt. Silverlejonet böjer sig ner och jag klättrar försiktigt på. Hans man är silverljus, mjuk och tjock. Att sitta på lejonets rygg och hålla fast vid manen är ett fantastiskt ögonblick). Lilla du, vad ser du? (Jag ser ett klot av blått i ett hav av mörker. Jag känner och hör berättelserna om ljuset och vad som skall komma. Jag ser hur dessa energier från portalen lever och flyter genom portalen fritt som en brandpost av ljus. Jag känner hopp i detta ljus från portalen, det är hoppet och bönerna från de andra galaktiska sektorerna som har sett våra framsteg, det är styrkan från våra galaktiska bröder och uppmuntran från våra framtida jag att fortsätta). Lilla du, snart precis som skuggvarelserna inte kunde komma in i portalen för att fly, så kommer det inte att finnas någonstans i er värld som ljuset inte har berört. Vi håller ljuset. Vi välsignar mänskligheten idag. Känn energierna från denna överföring. Precis som du känner vår mans sammetsmjukhet, och när du håller fast, lilla du, vet du att vi håller fast vid er, att universum kontinuerligt konspirerar för att välsigna och stödja er på alla sätt. Du är säker. Du är stark. Känn vår styrka. Känn styrkan hos ditt eget inre lejon. Känn kärleken som finns där i dig. Kärleken är din styrka, din kraft. Älska vad du ser i din värld och mer kärlek kommer att följa bakom dig, som för in den nya guldåldern.

Vi är portalens portvakter. Håll din farkost skyddad. Observera vad du ser men släpp inte in mörkret. Omge din farkost med ljus. Kalla på oss för skydd. Vi väver ljus runt din värld idag. Vi är portvakterna.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...