Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2019

UTOMJORDINGAR FÖRÄNDRAS MED ER ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat undersöka de olika agendorna som finns i det nuvarande ögonblicket bland de utomjordingar som håller ögonen på mänskligheten. Vi vet att de flesta av er är medvetna om att det är välmenande utomjordingar och det finns illvilliga också, och vi vill att ni ska känna igen det när ni utvecklas, så gör de också.

De är inte samma utomjordingar som de en gång var, oavsett vilka vi hänvisar till med det påståendet. Därför är det dags för mänskligheten att börja titta på era egna rädslor och fördomar när det gäller era bröder och systrar från andra delar av galaxen. Ni måste komma överens om ett förhållningssätt med de erfarenheter som ni har haft under denna livstid och i tidigare liv när ni väcker dessa minnen.

Minnena vi hänvisar till här är de som involverar utomjordingar som antingen medvetet har gjort er skada eller oavsiktligt har skapat trauma inom er. Kom ihåg förstås att allt händer genom medskapande och att ni bara skulle skapa en upplevelse som skulle utlösa rädsla inom er eftersom ni behövde ha den erfarenheten.

Så det är dags att släppa taget, och det är dags att ställa in på de känslor som kommer upp när ni överväger att bortföras, experimenteras eller invaderas av utomjordiska raser. Alla dessa saker har hänt någon gång i er historia för en varelse som har inkarnerat över galaxen. Det är dags att göra fred med det, och det är dags att tänka över att andra kan utvecklas, precis som ni.

Nu behöver ni fortfarande använda ert omdöme, men den urskiljningen måste komma från era känslor och inte från de fakta som ni har sammanställt. Så förbered er för mycket mer kontakt och gör det nu, innan skeppen börjar landa och ni måste möta alla dessa rädslor på en gång. Denna metod som vi föreslår kommer att göra allt lättare för er när ni skiftar och stiger upp.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...