Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari 2021

 

Er Officiella Inbjudan att gå med i Galaktiska Gemenskapen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni tar på er så mycket för resten av denna galax som vi delar, och som ett resultat finns det så många varelser i hela galaxen som står i tacksamhet till mänskligheten. När ni kommer närmare och närmare att bli ett enhetligt kollektiv där på Jorden blir ni lösningen på frågor som är miljarder år gamla.

Ni har tagit på er mer än er rättvisa andel som kollektiv eftersom ni ville vara i centrum för enandet av Vintergatan. Ni ville bli den första dominobrickan som faller, och ni ville låta det ögonblicket vara samma exakta ögonblick när ni blev inbjudna att vara en del av vårt galaktiska samhälle, officiellt och med mycket fanfar.

Denna resa som ni är på handlar om att vara galaxens och universums mikrokosmos. Ni får vara representant för alla de olika stjärnsystemen i vår galax, och ni får innehålla alla de olika energierna och allt DNA från de olika systemen.

Och när ni reder ut era interna frågor, lägger ni ut som en individ en vibration som visar för resten av mänskligheten att det kan göras. Ni kan bli en enhetlig helhet som individ, och det kommer att bli gnistan som tänder elden som sprider sig över det mänskliga kollektiva medvetandet, så att alla vet vad som är möjligt när ni fokuserar och tillämpar det på er själva.

Och när ni blir det enade människokollektivet kommer alla de olika tvister som någonsin har funnits i hela denna galax att lösas, för återigen kommer ni att ha visat för alla i galaxen vad som är möjligt. Om människorna på Jorden kan förenas och bli en kollektiv i mer än bara namn, så kan alla stjärnsystem i galaxen och alla olika raser av varelse komma samman som en enhetlig helhet, och det är vad förändringen i medvetandet verkligen handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

Du gillar kanske också...