Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2019

 

En stark längtan att föra er tillsammans∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat utforska olika sannolikheter som mänskligheten har framför sig, och vi märker att fler tidslinjer har öppnats under de senaste veckorna. Nu handlar det om att föra er närmare varandra, eftersom det blir ett förenat mänsklig kollektiv som blir viktigare än någonsin.

Så det finns förberedelser som görs av de fysiska utomjordingar som ständigt tittar på er. De vill väldigt gärna säkerställa att mänskligheten kommer att vara redo när de gör sig kända för alla över hela världen. Enheten för mänskligheten är nödvändig, och det är något som alla välvilliga utomjordingar arbetar framemot.

Vi vill att ni ska veta att vi alla här i de icke-fysiska också arbetar med det, och vi kan se hur en global händelse skulle kunna föra er alla tillsammans. Nu är ni ofta inte överens om hur vissa situationer på er planet borde tas upp, men något som en jätte meteor som riktas mot en av era stora kontinenter eller oceaner är något ni alla kan komma överens om som en dålig sak.

Nu om något sådant skulle ske skulle den antingen brinna upp när den kom in i jordens atmosfär, bli förstörd på vägen eller den skulle missa och inte påverka jorden på något sätt. Ett sådan skrämsel har potential att föra er alla tillsammans, precis som naturkatastrofer gör. Vi säger inte att detta kommer att hända, men vi ger er ett exempel på en situation som kan komma att ske under de närmaste månaderna som skulle föra er alla tillsammans och förbereda er för full och öppen utomjordisk kontakt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

Översättning: Bodil

You may also like...