Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 5 juni 2022

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 5 juni 2022

 

Hallå Hallå Hallå! Vad ska vår chat handla om idag då? Skulle ni kunna Upplysa oss ytterligare om Monolit-situationen, kanske?

Välkommen till Alla och Envar. Vi är alltid glada för att inleda dessa samtal med dig, Blossom. Det är verkligen underbart att så många blir upplyfta av det vi har att erbjuda. Vårt uppdrag är att göra just det … LYFTA UPP. Så mycket Tacksamhet till Var och En för att ni känner och accepterar det vi har att säga.

Angående monoliterna … angående hela utlösningen av allt som nämndes i en konversation för ett tag sedan, har ingenting förändrats, förutom Energin. Vilken verkligen ökar. Kan du inte känna det, Blossom?

Ja, det kan jag faktiskt! Jag verkar vara i ett bra utrymme mycket av tiden och allt verkar bra. Men det verkar inte vara så för alla!

Sanningen att säga, Blossom … är det för varje individ att vara ansvarig för att anpassa sig till den Energi som erbjuds genom etrarna. Många av er är mycket medvetna om vad som krävs för att uppnå Glädje och Frihet för Själen.

Man vet nu, att tänka på det som gör dig besviken … kommer att ta ner dig.

Att tänka på det som höjer Själens Ande … kommer att lyfta upp. Inte alltför svårt, som vi ser det från vår plats att av Kunskap.

Verkligen. Jag skulle säga, enkelt i teorin. Men i praktiken är det inte så lätt för många, beroende på deras omständigheter… vare sig det är mitt i en krigszon eller ensamma och till exempel i smärta.

Vi förstår, Blossom och ändå håller vi oss fortfarande till det vi har sagt. Varje individ har valt vissa ”aspekter” av sin resa för att möta sina behov av tillväxt. Under ”prövningar” kan Själen välja hur man anpassar tankarna för att tjäna eller inte tjäna. Att vältra sig tjänar inte en individ eller faktiskt inte Helheten.

Var skulle ni säga att karma kommer in i ens situation?

Karma! Nu finns det ett ämne!

Hurra!

Var ska vi börja? Många själar är under antagandet att det som ”händer” dem, vad som kan hända dem som inte är en sådan njutning … beror på något de har gjort tidigare. Vare sig det är i deras nuvarande liv eller ett av det förflutna … och att det är en lag att de måste lida för det.

Vi skulle inte uttrycka det så här överhuvudtaget. Till exempel, om man kanske hade utfört ett stort missdåd mot en annan Själ i ett tidigare liv… när man lämnade den fysiska kroppsligheten… förstår Själen vilken smärta eller upprördhet den hade orsakat en annan och är djupt ångerfull.

Beroende på ”stadiet” av Själens tillväxt, kanske detta inte händer direkt, för man tar inte bara ett sista andetag på Jorden och anländer ”någon annanstans” och allt är förlåtet och glömt, så att säga.

Sannerligen, energin från ”någon annanstans” är mycket Högre och Fridfull än på Jorden, dock, Själens resa återstår för dem. De kan bedöma sina ”liv som pågår” … och mycket hjälp erbjuds för att nå förståelse.

Så det skulle vara en Själs val att ”återvända” och kanske uppleva samma scenario som de hade orsakat en annan … för förlåtelse av sig själva … inte för förlåtelse från en annan som de hade påverkat.

Är det korrekt att när man ”går igenom slöjan” … när de är redo, kan de, inte bara se, men ändå KÄNNA varje bra, dåligt och fult ögonblick de har upplevt? Och. om de har skadat en annan känslomässigt, fysiskt, vad som helst… upplever de då själva den smärtan?

Detta är korrekt. Ändå förstår du att ”någon annanstans” har en helt annan vibration än Jordens. Så att acceptera sina ”gärningar” … kommer från en annan plats i jaget. Vissa tar längre tid än andra för att ”komma fram” till de olyckor de har lagt på en annan och mycket själsrannsakan måste äga rum. Andra är omedelbart redo att rätta till situationen och rätta till sina felaktiga handlingar och det här är vad man kan kalla ”Karma”.

En som har blivit sårad av en annan kan vara full av förlåtelse av förövaren, men för den som gjorde fel räcker det inte ofta för att deras Själ ska korrigeras. Så, för att helt ”torka rent sin skrivtavla” kan de välja att återvända till Jorden för att uppleva det som de gjorde mot en annan och även göra gott på många andra nivåer för att hjälpa andra, så att deras syfte för den valda livstiden kan ”Sätta dem i kredit”, så att säga.

När du säger ”någon annanstans” … var är det? Jag läser en vacker bok av min kära, kära vän, *Suzy Ward och hennes samtal med sin bortgångne son, Matthew. Han kallar ”någon annanstans” Nirvana … men var skulle ni säga är dess placering?

Blossom … hur ska vi förklara detta?

Tja, om ni inte vet så gör inte jag det!

Var finns Jorden? Var finns Rymden? Var finns överhuvudtaget något?

Jag känner att svaret är ”Ingenstans”.

Tio poäng av tio Blossom. Nå, hur fortsätter man därifrån.

Man kan drömma och det känns så verkligt.

Man kan resa inom en meditation och det känns så verkligt.

Det är känslan.

DET ÄR DÄR ALLTING FINNS!

Ändå är Nirvana, Himlen, Sommarlandet, inte bara en fråga om att svänga vänster vid trafikljusen och det är tredje på höger sida! Det är i en annan Dimension, eller hur?

Korrekt. Men vad är en Dimension? Det är ”En plats” som inte finns någonstans… inom ingenstans … som Vibrerar på en annan Frekvens än en annan ”plats” som inte finns någonstans.

Men man kan inte bara resa till olika Dimensioner, med vilja eller inte! För det är den personliga/individuella Vibrationsfrekvensen som ”tillåter” en att komma in.

Det kan vara för en att göra det under djup meditation, för att få en glimt eller ”vara i” en annan värld för en kort stund, på grund av ens inre Själsljus, som kanske dämpas under den valda fysiska resan. Ändå finns det mycket om detta ämne … för det är inte så enkelt som ”Samma för alla”.

Så, säg till exempel om någon skulle gå igenom ett maskhål på en tisdag och fredag morgon … behöver man ”hamna” på en plats som deras Själs vibration är kompatibel med?

Mycket så. Stor skada kan drabba en Själ och även om vi öppet erkänner att sådana händelser äger rum … är det mycket teori involverat innan någon sådan resa äger rum, och kan vi säga … många ”liv” har ”förlorats” under denna form av experiment.

Vi tillägger också att detta är från en Jordisk synvinkel. Många andra … Planeter/de som vistas på skepp, etc. … har bemästrat denna teknik. Ändå betonar vi igen … vi använder termen ”Bemästrat” … eftersom ”Bemästrande” av detta är nödvändigt för att kunna uthärda sådana resor.

Är det samma sak med tidsresor?

Tidsresor är helt annorlunda. Och även om man behöver expertis för att utföra sådana bedrifter … är det inte i närheten av så komplicerat som det vi just har talat om. Främst på grund av det faktum att ”tidsresor” är inom samma ”Världsdimension”.

Som du har blivit medveten om, Blossom … allt på din Planet äger rum vid samma ”tid” … dåtid, nutid och framtid … och även om du inte förstår det fullt ut … kan du acceptera detta till fullo, ja?

Ja.

Därför, att ”hoppa” in i det förflutna eller framtiden, eller faktiskt, ett parallellt liv är på ”dagisnivå” jämfört med att resa in i andra Dimensioner.

Men finns inte ett parallellt liv i en annan Dimension? Jag vet att om jag plötsligt skulle lämna den här kroppen och bli Upplyst under några minuter, skulle jag förstå allt detta på ett ögonblick … bokstavligen. Men för er att försöka förklara, kommer jag att blåsa ut min hjärna.

Kanske! Du förstår, Blossom … det finns många frekvenser inom en frekvens.

På samma sätt finns det många Dimensioner inom en Dimension.

På samma sätt finns det många Dimensionella Frekvenser inom en hel Dimension.

Så … exakt hur skulle ni beskriva en Dimension … Gå för Guld!

Vi ska göra vårt bästa. En dimension är en plats som inte finns någonstans … eftersom ingenting är verkligt.

Inga hjälpsamma killar! Försök igen.

En Dimension är en Vibrationsfrekvens som är i linje med sig själv.

Och igen? Vänta, så om det inte är en plats … det är ett utrymme för ingenting/ingenstans … hur lever vi som Själar, vare sig det är i den fysiska kroppen eller inte … i detta?

Eftersom din Själs vibration resonerar på samma våglängd som just den Dimensionsfrekvensen. Om det inte var så… skulle du inte kunna vara där.

Blossom, som vi har sagt … Ingenting är verkligt … Allt är Energi … och Energi … är/verkar som/på/genom … Vibration.

ENERGI ÄR VIBRATION.

Detta kan naturligtvis variera från … på er Planet till exempel … en myras Energi till Solens energi. Det beror på vad den energin är formad till av en annan, eller en Gudomlig Skapelse.

Vi är medvetna om att din hjärna är lite trött och att det är dags för vår avresa snart.

Jag känner i det här fallet … snart betyder faktiskt snart!!

Verkligen. Men för att avrunda det tillbaka till där vi började …

Vilket var Monoliterna och detta har vi inte berört!

Du har rätt. För närvarande finns det inget mer att säga om den frågan. Ändå, Käraste Ni, när ”tiden” kommer,… kommer så mycket att erbjudas.

Så vi skulle avsluta hur vi började dagens konversation … genom att upprepa att …

ALLTING ÄR ENERGI.

VARJE TANKE ÄR ENERGI.

DU FORMAR DEN ENERGIN TILL SKAPELSE.

DITT VAL AVSEENDE DIN TANKE … OCH DIN SKAPELSE … IN TILL DIN VERKLIGHET.

Det är så det fungerar, Käraste Ni.

Ja, det kan krävas Stor Styrka för att förändra saker från hur du ”har tänkt” … Ändå …

DET ÄR UPP TILL DIG … UNDER ALLA OMSTÄNDIGHETER …

Jag förstår det. Ändå är jag fullt medveten om att det kan finnas många argument om det, beroende på vem och var du är, hur gammal du är och vad du måste utstå. Men låt oss lämna det där för nu.

Vi var på väg, Blossom. Vi har njutit oerhört av det här samtalet och när vi tar bort vår Energi från din … gör vi det … och ”injicerar” dessa ord med KÄRLEK och Förståelse.

Jag skulle inte använda det ordet ”injicera” om jag var ni … säger jag bara.

Det skulle bero på vilken Energi DU VÄLJER att stödja dig på!

Stort tack som alltid mina vänner. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

  • https://www.matthewbooks.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...