Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 mars 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 mars 2020

 

LÅT VÅR ARKTURISKA ENERGI STRÖMMA GENOM ER

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tonat in oss till mänsklighetens önskemål och märker att det finns fler och fler av er som ber om hjälp för att hjälpa andra. Ni har en önskan att vara till tjänst, men ni vet inte exakt hur ni gör det. Ni är inte riktigt säkra på vad ni har att ge och ni är inte heller säkra på hur ni kan leverera det ni har att ge till mänskligheten. Först och främst vill vi låta er veta hur viktigt det är att ni över huvudtaget har önskan att hjälpa era medmänniskor och vi vill också att ni ska förstå hur ni förändrar medvetandet om det mänskliga kollektivet genom att skicka den önskan ut i universum.

Vi vill också att ni ska veta att vi och andra som oss är mycket glada att arbeta genom er för att hjälpa hela mänskligheten. Vi gör oss tillgängliga i varje ögonblick av varje enskild dag och ni kan ställa in er själva mot oss genom att känna för den vibration som ni får när ni får dessa överföringar. Ni kan vara säkra på att ni faktiskt tonar in på oss, vår energi och vår avsikt att vara till tjänst och när ni kommer ihåg den känslan får ni tillgång till den igen. Och när ni kommer åt den kommer ni åt oss. Vi är glada att arbeta genom er för att hjälpa mänskligheten att höja nivån av sitt medvetande.

Alla frågor ni ser runt om i världen kan bli hjälpta genom att höja medvetenhetsnivån inom det mänskliga kollektivet. Därför är det bästa ni kan göra för era medmänniskor att hålla den vibrationen inom er som är önskan att vara till tjänst. Sedan kan ni ansluta till varelser som oss och alla andra varelser i högre världar och vi kommer att låta vår energi strömma genom er och göra vårt medvetande mer tillgängligt för varje människa inom ert kollektiv.

Och den vackraste delen av allt detta är att ni inte behöver fråga och sedan undra om vi är tillgängliga eller om vi är beredvilliga, eftersom vi alltid är det. Vi är alltid här för er och vi är mycket glada över att arbeta med alla er som vill vara till tjänst, men inte vet hur exakt ni ska hjälpa era medmänniskor. Lämna det åt oss, öppna er för att ta emot oss och sedan luta er tillbaka och märka de förändringar som vi kan sätta igång tillsammans när vi arbetar som ett team. Vi är med på Team Medmänsklighet och vi vet att ni alla också är det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...