Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 augusti, 2018

Lejonportalens energivåg

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla!

Vi är glada att rapportera att ni alla är redo för nästa våg av energi som är på väg till er. Vi har sett hur mycket ni har njutit av de höjningar ni redan har tagit emot från de tidigare vågorna som ni upplevt och vi kan också se att era kroppar är förberedda för mera. Vi kan se hur mycket ni lyssnar till era kroppar och även era energinivåer.

Några av er vill sova mer och några behöver mindre och det finns ingen respons på dessa energier som är rätt eller fel. Många av er är spända över att se vad det kommer att “bli av” nästa våg och vi är glada att rapportera, att inget av det är ristat i sten. Ni måste bestämma vad ni ska göra, när en av dessa möjligheter kommer er väg och ni har en stor som kommer nu.

Ett av sätten att förbereda er själva för dessa vågor, är att se till att ni är jordade. Påminn er själva om att ni har en fysisk kropp och att ni är på en fysisk planet och då kommer ni att känna igen när ni behöver något på ett fysiskt plan, för att ta hand om er själva. Vi rekommenderar också att ni släpper taget och följer flödet i dessa energier, eftersom det inte spelar någon roll hur mycket ni redan vet vad ni behöver; ni kommer att bli inspirerade och en del av inspirationen som ni får, kommer att förvåna er.

Ni kommer att få tankar och idéer, som ni aldrig skulle fått innan Lejonportalen. Så, vi rekommenderar att ni flödar med energierna. Ta dem till de platser de vill bli tagna till. Låt er själva känna hur bra ni kan känna er, när ni är i flöde med dessa högfrekventa energier och låt er själva bli uppbackade av alla varelser som underlättar dessa vågor, dessa “mindre” event.

Varenda en av er som är uppvaknad, kan göra så mycket för resten av kollektivet, bara genom att öppna er själva och ta emot, genom att jorda energin och därigenom göra den tillgänglig för resten i den mänskliga skaran. Ni är redo för denna nästa våg och ändå har ni ingen aning om vad som väntar er. Var bara öppna, var mottagliga och samskapa denna upplevelse, när ni erkänner er själva som skapare av allt detta.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

You may also like...