Sananda via James McConnell, 6 april 2022

 

 

Sananda: Det Stora Uppvaknandet Kommer nu till ett Avslut

 

6 april 2022

 

av James McConnell

https://tinyurl.com/3rry8zse

Jag är Sananda. Jag kommer vid denna tidpunkt för att vara med er, för att fortsätta att dela och ge mer och mer förståelse för allt som händer nu över planeten.

Som många av er (om inte alla av er) vet nu, fortsätter denna illusion av separation genom mörkrets krafter. Så mycket de kan fortsätter de att försöka skilja er åt.

Separera er genom rädsla, att ni inte kan vara med varandra, att ni inte kan vara i närheten av en annan, med avseende på det avståndstagande de har låtit er hålla under en tid.

Men många av er, alla ni, visste att detta var helt onödigt. För det är bara en fråga om splittring, att hindra er från att vara med varandra och känna enheten inom var och en av er. De visste att rädsla skulle göra detta för dem.

Men deras planer har omintetgjorts, den ena efter den andra. För det finns krafter inblandade här som är långt, långt bortom de mörkas krafter. Där de inte har några som helst anspråk på Jorden längre. Det har passerat.

Dekretet har gått ut över hela solsystemet och till och med galaxen, att de inte längre kommer att ha makten här på denna planet. Det är inte för dem att kontrollera den längre.

Det är för er, Stövlarna på Marken, krafterna som arbetar här att arbeta för Ljuset. Det är för er alla att ha planeten för er själva. Och för att förbereda den här planeten för alla de som kommer hit i de kommande tiderna.

Många kommer att göra sin vistelse här från många olika plan, många olika system, eftersom denna planet återigen blir vidöppen för dem i hela galaxen och till och med bortom. För detta kommer att bli en stor Ljuspunkt i galaxen, medan det tidigare har varit en mörkerpunkt för galaxen.

Men allt har förändrats.

Och ni närmar er den tiden mycket snart, när frekvensvibrationerna fortsätter att stiga, där allt som ni ser nu kommer att bli vidöppet i termer av sanningen som kommer fram.

För som ni har hört många, många gånger: sanningen kan inte hållas tillbaka; det går inte att stoppa den från att komma fram. Och ni ser många av glimtarna som nu gör exakt det, för sanningen framåt.

Men det kommer i vågor, och vågor, och vågor nu. Det är inte i droppar längre. Och det märker ni. Många av er ser det, för ni har ögon att se och öron att höra med.

Och ni är vägvisarna, de som går före, som förbereder vägen, förbereder vägen så att många kan komma efter er, efter att det stora uppvaknandet har kommit till ett avslut.

Och det Stora Uppvaknandet kommer nu till ett avslut.

Ni kommer att se det under de kommande veckorna och månaderna när saker och ting blir mer och mer av ett crescendo, mer och mer av ett klimax. Eftersom dominobrickorna, som ni har hört, börjar falla nu.

Små, ännu vid det här laget, men de större är på väg att göra sitt stora fall, vilket leder till nästa och nästa efter det. Så ha tålamod bara lite längre.

Och fortsätt att se bortom illusionen som finns där. Och vet att det helt enkelt är en illusion.

Ingenting är som det ser ut att vara. Och ni måste förstå det till fullo. Allt som ni ser från era mediakällor är lögn, och det måste ni förstå.

Ja, det sipprar ut här och där av sanningar som kommer fram, för de kan inte helt ljuga och inte säga sanningen. De måste beströ det här och där med sanningarna. Men även detta blir det mindre och mindre av nu.

För de börjar bli extremt desperata i dessa tider. De är naturligtvis mörkrets krafter, som ni känner till som ”kabalen” eller den ”djupa staten.” De tappar snabbt sin kontroll, förlorar snabbt sin förmåga att manipulera och förändra någonting som helst över hela planeten.

Även om illusionen fortsätter, finns det fler, och fler och fler av er som nu ser bortom denna illusion och inser att det är en lögn som de skildrar.

Så återigen, ha tålamod. Fortsätt att se igenom alla deras intriger, alla deras planer. Och vet att det finns större planer i arbete här. Och den största planen håller på att uppfyllas, även nu när vi talar här. Så var redo. Allt öppnar sig för er alla.

Må all min frid och kärlek vara med er alla.

Jag är Sananda, och jag lämnar er nu för att fortsätta följa er väg.

Fortsätt att vara den du är och kom ihåg till fullo vem du är.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...