Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 augusti, 2022

 

Hur man blir ditt högre jag ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter ännu fler vägar genom vilka vi kan leverera till dig vad det är du ber om från oss och från universum. Vi är alltid på jakt efter möjligheter att få kontakt med dig medan du är i ditt vakna medvetandetillstånd. Vi vill att du ska veta att vi alltid finns runt omkring som ett icke-fysiskt kollektivt medvetande, och vi vill också att du ska inse att du inte tar vår uppmärksamhet från någonting eller någon annan genom att ringa till oss och söka den kopplingen. Även om det är fallet för en individ i en mänsklig fysisk kropp, är det inte fallet för oss.

Vi förminskas inte på något sätt genom att ge vår uppmärksamhet åt mer än en person eller mer än en situation samtidigt. Faktum är att du får oss att expandera genom att be om vår hjälp. Ni hjälper oss att bli fler av de vi verkligen är i processen att hjälpa er, och vi vet att ni alla är där för att vara till tjänst för mänskligheten, vare sig ni vet det eller inte. Och de av er som vet det, ni är till tjänst vare sig ni erkänner det eller inte.

Det är din tid att öppna upp och ta emot mer så att du kan bli mer av den du verkligen är genom att hjälpa andra. Det är hur du expanderar; det är hur du utvecklas andligt och som ett medvetande. Du är där för att gå bortom den vanliga mänskliga upplevelsen, den vanliga mänskliga livstiden. Ni är där för att expandera in i och bli era högre jag, och det bästa sättet att göra det är att leta efter någon eller någon grupp för att hjälpa. Och det behöver inte vara en människa eller en grupp människor. Du kan hjälpa ett djur eller en grupp djur, ett träd eller en skog, en mark eller hela planeten.

Det finns så många sätt för dig att uppleva den expansionen som är tillgänglig för dig i varje ögonblick, men det enklaste sättet är att göra dig tillgänglig för de behövande. Det här är en tid då det händer mycket lidande där på jorden, och istället för att klaga på vad regeringarna gör eller inte gör, kan du nå ut till någon i nöd och hjälpa dem, och på så sätt får du bli mer av ditt sanna jag. Och även om det för dig kan innebära att du tar tid och uppmärksamhet från något annat, garanterar vi dig att det kommer att vara givande, och du kommer att känna en känsla av tillfredsställelse och tillfredsställelse. Och du kommer att ta ett steg närmare att bli ditt högre jag, vilket är den du kommer att vara som en femtedimensionell varelse.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...