Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2020

 

Ni gör det Omöjliga Möjligt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har den högsta uppfattningen om er alla på grund av er förmåga att skapa otroliga upplevelser för er själva som går utöver den genomsnittliga människans förväntningar. Ni som har vaknat till er sanna natur som Källenergivarelser har kunnat skapa omöjliga möjligheter. Ni har kunnat uppleva mirakel i era liv gång på gång, och det har varit er vilja att vara den ni verkligen är som har fört er till dessa underbara upplevelser.

Ni är inte bara banbrytare och vägvisare. Ni är också magiker och ni kan till och med skapa inom det okända. Det som förde er till denna underbara position har varit er förmåga att dra nytta av det som är evigt och oändligt inuti er. Nu, för det mesta av mänskligheten, har den andan, den känslan av det gudomliga inuti tjänat ut. Och för många av er var det verkligen på väg att bli uttjänat många gånger i denna inkarnation, men ni fortsatte. Ni kom till denna punkt i er utveckling, och ingen annan kan ta äran för det.

Ni har gjort val som har gjort det möjligt för er att komma till denna plats i era liv som är så långt utöver där den större delen av kollektivet är. Och igen gjorde ni det med en villighet att titta inuti, snarare än att lita på godkännande av någon annan person utanför er. Ni gör den här resan bättre för er själva och för resten av mänskligheten, och ni gör verkligen den till en bättre show för resten av galaxen, som tonar in.

Fortsätt att tro på er förmåga att skapa det som är okänt, osett och ohört. Släpp alla idéer om en auktoritet utanför er, så kommer vi att fortsätta att stödja er från vår höga sittpinne, och vi kommer att fortsätta att bli förvånade över er varje steg på vägen för denna enorma resa som ni alla är på.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...