Mike Quinsey Kanaliserar sitt Högre Jag, 4 december, 2020

Problemen som ni upplevt genom covid19 är långt ifrån över och förorsakar mer bekymmer utan något slut i sikte. Arbetsbortfallet ökar, framtidsutsikterna verkar dystra och varje dag läggs företag ner. Det är ett symptom på de tider ni lever i, och nödvändigheten av att rensa ut det som inte finns någon användning för i den Nya Tiden. När det gäller valet i USA verkar det som om bevisning kommer att finnas för att fusk har ägt rum för att hindra Trump att vinna. Det finns gott om tid att lägga fram bevis för det, men utgången kan inte avgöras i förväg.

Många oavslutade saker flyter upp för att bli färdiga och allmänt sett är det lite som storstädning. De negativa energierna dras upp till ytan för att hanteras och rensas ut en gång för alla för evigt. Kom ihåg att energierna stiger och det kommer oundvikligt en dag där de inte längre stödjer de lägre. Det gäller också alla själar och endast de som är redo kommer att stiga upp. Förutsatt att ni håller ert mål i sikte och undviker att bli inblandad i negativa handlingar, så kommer ni helt klart att bli framgångsrika. Mitt i all oro behöver ni verkligen hålla huvudet kallt genom att vara lugna och inte låta er uppmärksamhet riktas bort från er plan för Uppstigning.

Människorasen förväntas inte gå framåt utan hjälp och ett antal intresserade Väsen inväntar en möjlighet att hjälpa er på er väg mot framgång, och det har tillåtits, sedan ni visade var ni stod genom att passera markören. Sådana Väsen kommer från mycket högre vibrationer och ser bakom sig för att ge ett handtag till de som följer efter dem. Själviskhet existerar inte på sådana höga nivåer och hjälp finns alltid till hands från dem om ni skulle behöva. Ljusarbetare är redan på en högre nivå och bland dem som ger fritt och är redo att bistå andra.

Behovet av att hjälpa andra har aldrig varit mera angeläget, då så många är ytterst förvirrade och utan ledtråd om vad som pågår och orsakar så mycket problem. Framtiden verkar dyster för dem och det är få som har en tanke om vart de nuvarande händelserna leder. I verkligheten är framtiden full av löften som gör att alla dessa upprörande erfarenheter kan ses i sitt rätta sammanhang som nödvändiga för att få fram det nya. Eftersom tiden fortsätter att snabbas upp händer saker fortare än normalt, så ni kan vara säkra på att en ny gryning har startat som ger hopp och löften om bättre tider. Om ni bara kunde se den sanna potentialen skulle ni inte ha någon oro för framtiden, den är ofattbart vacker och passande för dem som också har en positiv syn på den.

För närvarande lever ni i en historisk tid som kommer att omtalas långt fram i tiden. Detta är stora och sällsynta händelser som sätter sin prägel på vem som än har levt under en sådan tid. Kom ihåg att ni valdes ut för att finnas med därför att man visste att ni hade erfarenheten att kunna bidra till ljuset och inte bli överväldigade av uppgifterna som låg framför er. Det krävs själar med stark karaktär för att stå emot de lägre energierna och inte dras ned av dem. De som kallats att ta sig an utmaningarna har redan tillräcklig erfarenhet för att kunna hantera dem och förtsätta sin väg av Ljus. De ska applåderas för sin orädda natur och beslutsamhet att oskadda ta sig igenom utmaningarna.

Ha tillit och förvänta er inte för mycket för snart då allt kommer i sinom tid, planerna för framtiden har redan lagts ut och de kommer verkligen att lyfta de mörka och pessimistiska förutsägelserna och ta tillbaka ljuset in i era liv. Faktiskt är det mycket få i det här läget som har någon uppfattning om vad som väntas framöver, men var säkra på att det blir mycket som ni vill ha det. Ni klarade den svåra biten genom att passera markören och mycket av det gamla har passerat bäst-före-datum. I stället har de som vägleder och planerar er framtid lagt ut en väg som tar er till Uppstigning. Den finns där för alla själar som söker och finner sin väg, och inget kan hindra dem från att nå de högre vibrationerna och lämna mörkret bakom sig.

För närvarande befinner ni er i ett tufft läge som om ni är i en labyrint där ni ännu inte hittat vägen ut. Ändå finns det alltid någon som har överblick över labyrinten från en högre synvinkel och som kan hjälpa er ut. Det är där vi hittar er och vi gör vårt bästa för att hjälpa er ut. Myndigheterna använder ofta en slägga för att knäcka en nöt och tenderar att göra saker i stor skala för att säkra sina framgångar när det gäller att ha kontroll över saker. Sanningen är dock inte långt borta och en del människor ifrågasätter, med all rätt, nödvändigheten av så strikt kontroll. Men på en högre nivå utnyttjas situationen för att belysa ofullständigheterna i er gamla livsstil – det blir utlagt framför er.

Vi tror att det är folket som kommer att bestämma hur det går, och på så sätt befrias för att hitta sin egen riktning in i framtiden. När allt kommer omkring är det Människorasens energi som skapar förändring och som lägger ut er väg mot framtiden. Negativiteten kommer sakta att övervinnas av den ständigt ökande Ljusnivån som slutligen lämnar allt det lägre bakom sig. Framtiden är full av under, skönhet och tjuskraft som ger er en frid ni inte har upplevt inom eoner.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och varje själ har densamma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

 

You may also like...