Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december, 2022

 

Lätthetens väg till den femte dimensionen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket nöjda med de framsteg vi ser er göra där på jorden vid denna tid. Vi vet att de av er som är vakna gör val i era liv som för er närmare Källan, närmare ert sanna jag, till er själ. Vi vet detta för att vi observerar och för att du når ut till oss, både i sömntillståndet och i vaket tillstånd. Vi vet vad dina prioriteringar är, och vi ser dig nå dessa högre och högre tillstånd av medvetande genom din avsiktliga avsikt att stiga upp.

Ascension handlar inte bara om att gå till en bättre plats där allt är lättare för er alla. Ascension handlar om att du blir den bättre versionen av dig själv, den som är mer i linje med din sanna natur som villkorslös kärlek. Och vi ser dig göra de val som anpassar dig till denna verklighet mer och mer varje dag, och det finns en mycket bra anledning till varför detta händer. Energierna runt omkring dig och de inuti dig uppmuntrar dig att göra det, och du mår sämre när du inte gör det. Konsekvenserna av dina val är värre när valet du gör är för något annat än att bli den du verkligen är.

De av er som är vakna föddes mer känsliga, mer empatiska, mer känslomässiga, och ni visste att ni skulle bry er tillräckligt mycket om hur ni mår för att göra något åt det när ni inte mådde bra. Och det är där du är just nu; du gör något åt det. Ni skiftar, inte bara till en annan dimension, utan ni förändrar också hur ni ser er själva, andra, Jorden, Källan och varje verklighet som ni möter. Dessa är skiftningarna som anpassar dig med lätthetens väg till den femte dimensionen. Det är den vägen ni alla vill ta, och eftersom ni kan känna så mycket mer akut när ni inte gör det valet ser vi att ni gör valet oftare för att anpassa er till vem och vad ni verkligen är.

Nu kanske du undrar hur det påverkar alla andra där på jorden. När du gör de val som känns bättre för dig, är det riktigt stora resultatet av det att du lever ett bättre liv. Och när du lever ett bättre liv vill andra veta vad din hemlighet är, och de vill följa i dina fotspår. Andra vill veta vad du vet, och de kommer att fråga dig, och du kommer att berätta för dem, och det kanske inte sjunker in första gången. De kanske tittar på dig med tvivel i ögonen först. Men så småningom kommer de att komma runt, och de kommer att inse att du säger till dem att de har nycklarna till riket, och de kommer att vilja veta hur de ska tillämpa kunskapen som du ger dem.

Det här är resan som ni alla är på som det uppvaknade kollektivet. Och detta är vad du är där för att lära andra, och det är så här du leder andra till deras väg av största lätthet till den femte dimensionen. Det är bara så enkelt, förstår du. Det är inte mer komplicerat än så, och hur mycket dina sinnen än gillar en komplicerad berättelse, kommer det alltid att vara lika enkelt och lätt som att välja kärlek. Och som kärlek, vilket är vad du är, är valet en no-brainer.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...