Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 juni 2021

 

Att Få allt Ni har Önskat ∞ 9D:s Arkturiska Råd, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla era önskemål. Vi har hört er och har fått era instruktioner, era önskningar och era rop för stöd i er tid av nöd. Vi vill att ni ska veta att allt kommer till er vid den perfekta tidpunkten, när det är lämpligt och när ni släpper in det. Ni är där för att vara mottagare. Ni är där för att vara de som utforskar, som bestämmer vad mänskligheten behöver, och ni är där för att förankra det ni har önskat för er själva och andra.

Era önskemål tas inte bara emot; de besvaras. All energi som påkallas ges till er, särskilt de av er som tjänar och vill ha det bästa för alla. Vi känner oss aldrig överväldigade av era önskemål. Vi är glada för dem, och kom ihåg att om ni pratar med oss ​​medan ni är vakna, så pratar ni absolut med oss ​​då ni sover, och det är en tvåvägskonversation varje gång.

Ni förstår oss och vårt perspektiv väldigt tydligt, och vi kan ställa frågor om era önskemål, och ibland skiljer de sig åt beroende på om ni sover eller är vakna. Men ibland stämmer de perfekt, och det är då ni vanligtvis får vad ni ber om mycket snabbt efter att frågan har framställts.

Ni vet att ni finns där för att hjälpa mänskligheten och samtidigt växa andligt, och även om det skulle vara trevligt att bara få allt ni ber om då ni är vakna, och att få det omedelbart, så är det är inte det bästa sättet för att få en upplevelse för tillväxt. Ni vill möta utmaningar så att ni kan utvecklas. Ni vill också uppleva tålamod och tillit, vilket ni bara kan få om ni måste vänta och det verkar som om ni kanske inte får det ni vill.

Vi vill vara era kollegor. Vi vill vara de som arbetar med er. Vi vill lära er det ni behöver veta för att kunna göra det själva, för vi vet att det blir så mycket mer tillfredsställande om ni kan se hur ni anpassar er energi till ert önskemål. Och det är så ni får. Ni får det inte för att ni sa ”Snälla” eller ”Snälla snälla” och ni får det inte för att ni frågade om och om igen. Ni får det när ni anpassat er till det ni har bett om, och när det tjänar er får ni det med perfekt timing.

Och sedan går vi vidare till nästa utmaning, till nästa önskan och till nästa omgång av frågor och anpassning. Och varje gång tar ni stora steg framåt för att bli de varelser ni är avsedda att bli – era femdimensionella högre själv, och dessa aspekter av er manifesterar sig omedelbart. Så det är så här det går till. Ni måste öva på att fokusera på vad ni vill, så att ni i nästa omgång när saker manifesterar sig omedelbart, bara får det ni faktiskt vill och kommer att gynna er och andra. Det är så ni alla lägger upp det, och det är avtalet ni har med oss ​​och så många andra hjälpare. Det är ett bra system, och det är ett system som fungerar mycket bra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...