Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni, 2023

 

Vad och var är den 5:e dimensionen? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att vara här med er alla vid denna tid av er stora expansion. När din medvetenhet expanderar, expanderar din självkänsla och du inser att det inte finns någon verklig separation mellan dig och detta universum. Det finns heller ingen verklig separation mellan dig och någonting eller någon annan, och när du håller den medvetenheten kan du släppa taget om så mycket. Att släppa taget och ta av sig kommer att lätta upp dig. Ni kommer att bli era högre jag så småningom, och ni kan lika gärna göra det avsiktligt. Du kan lika gärna göra det just nu, eftersom vi bjuder in dig att göra det.

Vi inbjuder dig att ta nästa nivå av din expansion och inkludera mer i din känsla av totala jag. Du är inte där för att vara liten och obetydlig, även om du har varit där ibland för att känna så, och din övergripande resa gör att du kan gå från att känna så till att känna sanningen om vem du är. Ni är varelser av ljus och kärlek. Ni har förmågan att känna er själva som ljus och kärlek när som helst. Allt som krävs är att du skiftar, och det skiftet är ett som äger rum inom dig.

När du ändrar ditt perspektiv, och du ändrar din tanke, ändrar du din känsla, din tro, du ändrar allt. Det är inte meningen att du ska vänta på att något ska hända utanför dig för att katapultera dig till en annan dimension. Det är meningen att ni ska hitta den dimensionen inom er själva och känna igen den som ni. Dimensionen är kärlek. När du är kär, när du älskar det du gör, och när du känner dig själv som kärlek, stiger du automatiskt. Du blir ditt högre jag, du släpper alla tankar på separation, du släpper tanken på dig själv som en ändlig, dödlig varelse, och du blir den tidlösa, oändliga, eviga varelsen som du verkligen är.

Det handlar om att flytta hur du känner dig själv och inte flytta till en annan plats. Det handlar om att släppa taget om allt som försöker övertyga dig om att du är den där mindre versionen av dig själv som du en gång trodde att du var. Och när du släpper taget och expanderar i alla riktningar, upptäcker du att du inte behöver någonting, du vill ingenting och du är allt. Och ditt skifte i det ögonblicket är komplett, oavsett var någon annan i förhållande till deras.

Oroa dig inte för vad någon annan gör eller tänker, för de har bara så mycket makt över dig som du ger dem, och det är meningen att du ska stärka er själva genom att förändra, genom att ändra din uppfattning om dig själv. Gör det medvetet, och du kommer att ha en glädjefylld resa till den femte dimensionen, dimensionen av kärlek, dimensionen som alltid fanns där, alltid tillgänglig för dig, och som finns i ditt hjärtas centrum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *