Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juli 2020

 

Problemen, Frågorna och Utmaningarna på Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med utvecklingen framåt som vi känner att mänskligheten gör, men vi är också medvetna om de områden som behöver förbättras. Och vi är väldigt lika alla er som är vakna genom att vi söker lösningar på mänsklighetens problem. Vi tror ofta att vi kan tillämpa någon form av bandage och kyssa såret och göra allt bättre för er alla, men då kommer vi till våra avseenden och inser att när ni väl planterar ett frö i er värld måste ni ha tålamod. Ni måste låta tillväxten ske i snigelns hastighet som den alltid gör.

Därför måste vi alla dra oss tillbaka ibland, se den större bilden och veta att allt i slutändan kommer att vara bra där på jorden, genom hela galaxen och hela universum. Ni hör ofta oss och andra som oss prata om energierna, och några av er undrar förmodligen vad vi menar när vi pratar om energierna som är över er. Ni är energi som vibrerar, och när ni höjer er vibration, när ni höjer er medvetenhetsnivå, avger den energi som ni är en hög vibrationssignal.

Energin som ni lägger ut är påtaglig. Det är något som andra kan känna och dra nytta av, och de av er som är vakna är inte ensamma om att ge av högre vibrationsenergi. Ni har många hjälpare där i det fysiska. Ni har växtriket. Ni har djurriket. Ni har er sol. Ni har de andra planeterna och månarna i ert solsystem. Ni har den hjälp som kommer från andra himmelkroppar i hela galaxen, och ni har till och med kraftfull hjälp från icke-fysiska varelser, som oss själva.

Dessa energier är vattnet och solljuset som hjälper fröna att växa. Det är ni på bottenplanet och se till att det som planterats får gott om möjlighet att växa utan störningar. Ni rensar ogräset. Ni lägger till maten, gödningsmedlet. Ni sköter jorden. Ni är den typ av hjälpare som varelser som vi drömmer om, och vi känner att ni tar emot oss hela tiden, och det är en vacker upplevelse att känna att ni känner oss och att veta att ni är där för att ta hand om era medmänniskor.

Vi inbjuder er att ta ännu bättre hand om dem som fortfarande spelar i mörkret, som tror att de gör vad som är rätt, vad som är nödvändigt eller till och med vad som är bra för alla. Och trots deras brist på visioner, trots att de inte ser den större bilden så kan ni det. Och ni är de som hjälper dem att växa, för att hjälpa dem att utvidga sitt medvetande, eftersom det kommer att vara medvetenhetens expansion och utveckling som kommer att lösa alla problem, frågor och utmaningar i er värld idag. Ni är i perfekt position för att höja den medvetenhetsnivån och göra det med glädje i era hjärtan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...