Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 november 2020

 

Karma av Varelser av Mörker

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm respekt för alla som är där på jorden just nu, oavsett vem de är, vad de har gjort, och oavsett om de spelar rollen som en varelse av ljus eller en varelse av mörker. Vi säger hela tiden att vi alla är med i det här tillsammans, och det inkluderar de som spelar rollen som de mörka. De enades om att vara skurkarna för er alla, trots att de visste att de skulle behöva betala sin karma om de skulle stiga upp under denna livstid. Och om de inte stiger upp under denna livstid, måste de gå tillbaka till en tredimensionell verklighet för att betala av den karma som de ackumulerar i denna tid.

Det är därför det är så viktigt att de som spelar rollen som de mörka har er. Ni är de som kan förlåta dem, visa dem medkänsla och lyfta dem med ert ljus, med er positiva energi. Ni kan rädda dem. Ni kan ta med er dem eller så kan ni fördöma eller förtala dem, vilket bara sänker er vibration, vilket gör er uppstigning till en händelse som kommer att äga rum ytterligare i framtiden. Därför rekommenderar vi förlåtelsevägen, för vi vet att ni alla vill stiga upp och ni alla vill stiga upp snabbt.

En av anledningarna till att många människor vill stiga upp är att fly verkligheten. Många vill bara leva i en värld där de inte behöver göra något av det hårda arbetet med förlåtelse och erbjuda medkänsla med dem som har gjort orätt mot dem eller andra. Vi förstår det; vi beundrar och respekterar fortfarande alla där på Jorden, oavsett deras synvinkel, för det är svårt att vara där, men det vi ger er och vad vi alltid kommer att ge er är den enklare vägen.

Vi kommer alltid att berätta vilken väg som har mer glädje, vilken är den kortare vägen och vilken väg som gör att ni kan vara mer av den ni är. Ni vill inte bara stiga upp för att ni inte gjorde något fel. Ni vill klättra upp och känna tillfredsställelsen att ha tagit en så hög väg att ni kunde ta med er de omkring er som annars inte skulle kunna göra den resan.

Så när ni funderar på vad ni kan göra för att vara mer tjänande, eller vad ni kan göra för att påskynda uppstigningsprocessen, är svaret enkelt. Ni kan förlåta, snarare än att fördöma. Ni kan leta efter ljuset inom alla. Se dem som Källenergi och uppskattar dem faktiskt för att de har gått en ännu hårdare väg än den ni är på. De som spelar rollen som de mörka känner sig ännu mer separata från Källan än den genomsnittliga uppvaknade personen som ibland har sina tvivel eller som glömmer vem de verkligen är.

Ett sätt att komma ihåg vem ni verkligen är, är att vara Källenergi i aktion. Var den kärlek som ni har inuti er och vet att den kärlek ni har inuti er känns härlig när den kommer igenom er utan någon annan anledning än att ni kallade på den. Det är väldigt lätt att älska någon som är älskvärd, och ni vill säkert börja där. Men vi hoppas att ni kommer till den punkt där ni inte vill att den känslan ska försvinna. Så ni fortsätter att ge den till alla som korsar er väg.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...