Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni 2020

 

Läka kärnfrågorna med oss i Galaxen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har arbetat igenom några av de centrala frågorna som har funnits sedan galaxens födelse med alla er där i mänsklig form på planeten Jorden. Vi har hjälpt er att läka några väldigt gamla galaktiska sår som ni alla har tagit på er för att ni ville så gärna vara till tjänst för alla andra varelser i denna galax, och ni ville vara i spetsen för medvetandeskiftet, som är en universell upplevelse som vi alla har tillsammans.

Och så har vi arbetat med så många av er medan ni sover i astralplanet. Vi har kunnat samla in så mycket information från de av er som upplever dessa kärnproblem i era liv. Ni är de som har tvingats möta sjukdom och död, diskriminering och ojämlikhet. Ni är de som är redo att gå förbi dessa kärnfrågor tillsammans genom att se bortom det egoistiska perspektivet. Ni är redo att börja se er själva som ett kollektiv, och ni är också redo att släppa rädsla för dödlighet, rädsla för att inte existera, så att ni kan gå förbi viruset och så att ni kan gå förbi rasismen.

Ni förstår att det inte handlar om att få ett vaccin och att det inte handlar om att anta fler lagar. Ni förstår alla att sättet att läka galaxens kärnfrågor är genom er vilja att uppleva smärta och använda den smärtan för att skicka er till en typ av extas, en känsla av enhet, en känsla av enhetsmedvetande. Ni är alla där för att känna er själva som Källenergi i fysiska kroppar, och det är en enorm prestation för varje ras på varje planet. Ni beslutade bara att inkarnera på en av de svåraste planeterna med så mycket polaritet och så många känslor, och det är därför vi är här för att hjälpa.

Vi är här för att erbjuda oss själva som en smak av hur det är att känna er oändliga och eviga natur som varelser av ovillkorlig kärlek. Vi är här för att dela den kunskapen och vår vibrationssignatur så att ni kan hålla samma kunskap inom er själva och fortfarande behålla de vackra fysiska kropparna ni har. Vi är glada över att vara en del av denna resa med er alla, och vi ser fram emot att träffa er gång på gång för att diskutera vad som kommer att tjäna mänskligheten bäst när ni fortsätter på er resa mot uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...