Arkturierna via Krista, 2 oktober, 2022

 

Arkturierna – Vi kommer
2 oktober 2022

Sändningen som måste komma fram är att berätta att vi, Arkturierna, kommer att landa inom kort. Vi svävar så nära, men för att landa behöver vi två saker. Det första är att din regering ska förneka oss. Vi behöver dem att uppenbart säga att rymdskepp inte kommer att landa på jorden. Vi behöver dem för att förklara att vi inte finns. När man gör det ändras energin. Det amerikanska folket kommer att känna sig tillfreds; vi är säkra nu. Just nu är det en skräck; utomjordingarna kommer att föra bort oss. Om vi ​​skulle komma fram, omedelbar rädsla. Vi behöver inte uppleva något hot. När luftvägarna öppnar upp för mindre rädsla kan vi komma in utan att orsaka hysteri. För det andra objektet är att Moder Jord ska tillhandahålla den valda platsen. Moder Jord kommer att röra upp saker och ting, och det kommer att vara vår ledtråd om att platsen är redo för ett besök. Det kommer att finnas ett område i ditt land som har förödelse och som kommer att vara ett mål för oss. Vi skulle välja den platsen för mest mediebevakning. Alla ögon kommer att riktas mot det området och kameror kommer att rulla. Anledningen till att vi gör en så storslagen entré är för att ge människorna möjlighet att se vår existens från början och direkt. Ingen kan sopa den under mattan. Vi gör ett uttalande den här gången. Vi kommer till din planet; vi har våra skäl.

Vår ankomst kommer att initiera ett nytt sätt att tänka. Det som en gång ansågs vara huvudkällan till nyheter kommer att tvättas bort. I dess ställe kommer våra sändningar. Vi kommer att ge människorna verkliga fakta i realtid. Vi har tekniken mer avancerad än på jorden. Kommer vi att skjutas ner? Det kommer att finnas försök som kommer att misslyckas. Det kommer att framställas som en komplott mot människor. Tro oss när vi säger att de driver handlingen. Vi är sanna. Vi fruktar inte regeringen. Regeringen fruktar oss. Vi kommer att sprida sanningar, vi kommer att vara allierade.

Vänta inte på att dagen ska komma, titta mot himlen. Vi kan inte förutse när detta kommer att hända. Den exakta tidpunkten överlåts till faktorer som vi inte kontrollerar. Rätt scenario kommer att spela ut; rädslan är mindre, mediabevakningen är stor. Vår plan för att anlända är att sätta upp nya ledningscentraler. Att skapa nyhetskanaler som visar upp sanningen. För din personliga välfärd så stanna inte uppe och sök efter oss. Det kommer att hända när det händer. Den rätta kombinationen av omständigheter kommer att föra oss till er Jord. Sov gott på natten, du kommer inte att missa detta evenemang.

Det är vår tid att fortsätta planera för denna ögonöppnande händelse som kommer att inträffa på er Jord. Energin på er planet är för närvarande en av depression och vi skulle vilja lyfta befolkningen till nya sätt att tänka. Energin vi har kommer att lysa upp dina dagar. Vi kommer att vara en helande närvaro i din värld. Du får inte tappa sömnen med att räkna dagarna, du måste bara leva ditt liv i en njutbar tillvaro, alltid tänka positivt och drömma stora drömmar. Ljuset ni bär på kommer inte att dämpas när vi kommer. Ljuset kommer att smälta samman till ett stort rutnät som betyder början på transformationen. Det betyder att andar förenas som en och det betyder en ny era. Vår ankomst kommer att trigga i människor deras tro på regeringen eller deras tro på Gud. Har de blivit lurade eller vet de sanningen.

Som det arkturiska rådet är det vår plikt att sprida ljuset. Det är vår plikt att tillhandahålla sanning i denna lögnens tidsålder. Du kommer att guidas var du ska vara under den tiden. För vissa kommer de att vara rädda men det finns tillräckligt många fördomsfria individer som kommer att hålla världen i balans. Håll dig stark, gör din del genom att vara ärlig och energisk och gå vidare med dina mål. Vår resa till jorden kommer och du kommer att bevittna nya friheter. Vi är alla ett och tillsammans ska vi ta oss igenom detta. Vi är det arkturiska rådet, vårt ljus slutar aldrig att lysa. Vi kommer för dig för en bättre värld, vårt löfte.

 

(Kanaliserat meddelande den 2 oktober 2022)

Du gillar kanske också...