Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 oktober 2018

Per Staffan 6 oktober 2018

Ni Påverkar Alla ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat utvärdera effekterna av våra överföringar på de som ännu inte har vaknat, och vi kan säga att de tar emot fördelarna av dessa överföringar, även om de aldrig får läsa eller lyssna på en enda. Det var inte förvånande för oss, för vi vet hur energier påverkar individer, även när de inte vet att de påverkas, och dessa överföringar innehåller energi.

Vi ville dock dela dessa nyheter med er, eftersom vi ville att ni skulle förstå vilken inverkan ni har på andra även när de inte är medvetna om er existens eller något som ni gör. När du gör ett helande på någon, hjälper du alla. När du skriver ett blogginlägg lägger du ut den energin i det mänskliga kollektiva medvetandet, och alla drar nytta av ditt självförverkligande. När du sjunger en sång av glädje, påverkar du, oavsett om någon annan hör det.

Vi vill bara att du ska inse att ingenting någonsin är meningslöst, och ingenting är någonsin slöseri med tid. Även om du börjar skriva en bok och aldrig slutför den, sätter du ändå ord på en sida. Du ingöt ändå det ofullständiga manuskriptet med energi, och du hade fortfarande en avsikt att den boken skulle vara till tjänst. Vi vill betona vikten av allt du gör, tänker, säger, känner och skapar, även om dessa skapelser inte kommer ut som du hade hoppats.

Och vi vill också att du förstår vikten av dina avsikter. Se till att du vet vad de är. Se till att du vet vilken energi du lägger in i allt eftersom den energin påverkar och kommer att fortsätta att påverka alla andra på planeten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...