Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober, 2018

Hjärtan & Sinnen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har en förståelse för hur era sinnen tenderar att fungera, och vi är här nu för att hjälpa er att komma över de loopar som ni ibland kommer in i med era sinnen. Nu har allt omkring er en mening, och era sinnen är inget undantag. Era sinnen hjälper er att fokusera. De hjälper er att komma till slutsatser och att lösa problem. Vad som har hänt under åren som ni har spenderat på Jorden är att sinnet har blivit egots verktyg, och egot tycker om att ta över ansvaret.

Så när vi ser att era sinnen är överlastade, ombedda att göra mer än vad de var avsedda för, ser vi vanligtvis någon som är mycket knuten till sitt egoistiska perspektiv på livet. Det är därför meditation är så viktigt. Det är viktigt för er alla att känna hur det känns att vara fri från loopen som ni kommer in i med era sinnen och det är nödvändigt för er att också släppa de begränsningar som är inbyggda i sinnet.

Vi rekommenderar att ni börjar använda era sinnen för mer fokusering, och vi rekommenderar också att ni väljer väldigt klokt vad ni fokuserar på. Ni är också mycket känslomässiga varelser, och ni vet vad som är bra för er. Så ni kan styras av era känslor för att välja vad ni ska fokusera på. Det är också viktigt för er att vara närvarande och sålunda välja att fokusera på något som är närvarande i ert nuvarande ögonblick och det känns också bra.

När ni kan känna att sinnet kryper in med något att oroa sig för, kan ni mosa det mycket snabbt när ni uppmärksammar det ni fokuserar på och hur ni känner. Det är dags att lämna över nycklarna till era hjärtan och att uppleva livet genom det perspektivet. Era hjärtan är era Högre Jags verktyg, och när de används, kommer de att förbättra era liv. De kommer att ge er en upplevelse av expansion, kärlek, glädje och allt annat som ni vill uppleva.

Men de av er som redan gör det är lätta att övertyga. Det är de som fastnar i den mentala loopen som vi finner mer utmanande, men vi kommer att komma igenom till er. Vi lovar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Köp Det Arkturiska Rådets bok, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon här

Lyssna på ljudinspelningen här

Älskar du dessa citat? Gör en donation här

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...