Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2021

 

Att Väcka De Sovande

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi arbetar så nära er sol för att åstadkomma en annan typ av energi och ljusöverföring som kommer att kunna upptäckas av er som är vakna och uppmärksammar vad ni kan känna. Ni kan redan känna hur mycket som kommer från er sol, er jord, era hav och hela Moder Natur. Ni kan känna så mycket komma från stjärnorna, från stjärnljus och till och med från månsken, om ni tonar in er, om ni är uppmärksamma.

Det vi arbetar med er sol kommer att påverka alla, oavsett hur känsliga de är, och oavsett om de uppmärksammar de olika sätten som energierna och ljuset träffar er från olika himmelska kroppar. Det första och viktigaste ni ska göra för att dra mest nytta av allt detta är att ni jordar er i er fysiska kropp. Därefter vill ni se till att ni känner er grundade i Moder Jord, och för det tredje vill ni öppna er för energierna som kommer in från dessa mycket verkliga, mycket påvisbara, mycket fysiska varelser och kroppar.

Ljuset som ni får är en aspekt av den fysiska verkligheten som verkligen är andlig. Allt kan vara andligt, om ni tar den inställningen till det, men något som är i grunden andligt i naturen, något som representerar Källan och Kärleken till Källan så bra, kan få extra uppmärksamhet av er som är vakna, och det kan också påverka de som fortfarande sover. Vi, tillsammans med er sol, hoppas kunna väcka fler som sover med ljus, vilket är det bästa att väckas av. Människor behöver naturligtvis låta sig träffas av det ljuset, och det är bättre om de släpper in ljuset direkt, snarare än genom ett fönster, men även ljus som träffar er genom ett fönster har fortfarande någon effekt på er.

Vi vill att ni ska känna efter skillnaderna som ni kan upptäcka vid den tidpunkt då ni är medvetna om att solljuset träffar er, och när ni är medvetna om att stjärnljus och månsken träffar er. Vakna upp till sanningen att ni alltid blir hjälpta, och att hjälpen finns runt omkring er. Ni behöver inte leta efter det, och ni behöver inte fråga efter det. Hjälpen är dock mer effektfull när ni medvetet och avsiktligt släpper in den. Och det är det vi uppmuntrar er att göra just nu, i vetskap om att många av er redan gör det, men att några av er helt enkelt behöver påminnelsen då och då om hur mycket kraftfull energi det kommer in överallt.

Det här är en tid att sola och ta emot det som alltid finns där för er, alltid söka hjälp, och hjälpen förstärks just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...