Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2019

ENERGIERNA KOMMER IN ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt förväntansfulla att se vad ni kommer att göra när nästa omgång av högre frekvensenergier träffar er planet. Ni som har vaknat har gjort ett underbart jobb att hantera de högre frekvensenergierna när de har kommit in och vi applåderar er för det. Men varje gång ni får en annan våg av dessa energier, sträcks ni ut lite mer. Ni blir ombedda att hantera lite mer av ert bidrag för resten av kollektivet.

Men trots att ni kan uthärda några uppstignings symptom och ni kanske behöver mer sömn, kommer ni också ha mer energi att skapa med. Skapandet av resten av er resa till den femte dimensionen, tillsammans med skapandet av er erfarenhet av den femte dimensionen, är vad vi pratar om här.

När ni kom in i ett fjärde dimensionellt frekvensområde fick ni mycket mer frihet att skapa. Ni kan också se hur mycket polaritet det fortfarande finns utanför er och ni har möjlighet att antingen reagera på det på ett sätt som inte tjänar er eller ni kan använda allt som händer utanför er som inspiration att skapa mer av vad ni vill ha.

Ni får skapa er version av planeten Jorden i den fjärde dimensionen, medan någon annan kan skapa sin, och deras version kan vara ganska annorlunda än er. Det är den frihet ni har beviljat eder och den friheten fortsätter in i er uppstigning. Ni kommer att bli ert femdimensionella själv, som är ert högre själv, och ni får ännu mer frihet att skapa.

Men för just nu, fokusera på här och nu. Fokusera på vad som ligger framför er. Fokusera på världen som den inspirerar er att skapa en annan version av den, utan att fördöma den ni befinner er i. Fördömande och dömande kommer att hålla er fast där ni är. Det är därför det är så viktigt att hålla sig borta från vi mot dem mentaliteten som finns överallt utanför er.

Alla tycker att de är på rätta sidan av saker och att den andra sidan måste besegras. Nu är det givetvis människor där ute som gör mycket dåliga saker för att ni fortfarande behöver den föreställningen av mörkret där ni är. Ni kommer inte ha det när ni skiftat. Men för närvarande håller de den mörka sidan av spektrumet ned och ni blir uppmanade att hålla upp ljusets sida. Och ni gör det genom att uppmärksamma de energier som kommer in och öppna upp er själva för dem.

För att göra det måste ni ta bort uppmärksamheten från de strider som pågår runt omkring er. De striderna är mycket lockande tills ni inser att alla tycker att de är på rätt sida. Alla har sin egen känsla av vad som är rätt och moraliskt och det är inte upp till någon annan att bestämma det för dem. Så allt ni kan göra är att fortsätta att förankra i ljuset och veta att ni skapar förändring med er närvaro där på Jorden. Ni skapar den version av skiftet ni vill ha och den version av den femte dimensionen som ni är mest ivriga att delta i.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...