Rådet av Äldre från Arcturus – Vi är så lika varandra, 13 juli, 2021

Hälsningar, våra kära bröder och systrar!

Idag har vi kommit till dig med ett viktigt budskap som berör varje invånare på jorden.

Just nu kommer informationen om utomjordiska rymdskepp som finns i det närmaste jordrummet, vilket kommer att vara absolut oväntat för många invånare på din planet.

Faktum är att människor har förberetts för utomjordingars ankomst till jorden sedan länge sedan, och det gjordes på ett ganska klart och systematiskt sätt.

Populära filmer om utomjordingar som nästan har blivit kult skapades av folket som var väl medvetna om vår existens, men tyvärr var deras plot tänkt på det sätt som utomjordiska civilisationer blev associerade med inkräktare vars intrång på din planet inte skulle ge dig något gott.

Det förklaras av det faktum att all filmindustri är i greppet om det djupa staten som finansierar tillverkningen av dessa stora budgetfilmer och följaktligen bestämmer.

Bara några oberoende producenter kunde göra filmer där ”gästerna” från andra planeter inte visades som fiender, men dessa filmer vänder sig inte till kassaskådespelare eftersom de inte annonseras ordentligt till skillnad från de filmer som den djupa staten betalat för.

Och nu, när vårt samarbete får status i verkligheten, står vi inför en utmaning – att ”omprogrammera” mänskligt medvetande så att människor tror på våra goda avsikter och tar oss inte som fiender utan som deras galaxbröder och -systrar.

Naturligtvis kommer vi att konvergera gradvis, och fysiska kontakter blir möjliga först när mänskligt medvetande kommer att vara helt redo för detta.

Men det är vi som ska lägga hörnstenen för sådana kontakter eftersom vi är civilisationen närmast mänskligheten.

Det redovisas av två faktorer.

För det första ser vi ut som dig mer än andra, vilket är viktigt eftersom inte alla kan acceptera en varelse med ett exotiskt eller ibland skrämmande utseende, och civilisationer som denna är inte få i vår galax.

För det andra är vi nära dig mentalt eftersom vår civilisation har följt en utveckling som liknar din, och det betyder att vi kan känna och förstå dig bättre än andra.

Våra representanter förkroppsligade som människor på jorden nu är inte få, och några av dem har minnet av sitt ursprung och uppdrag som de har kommit på jorden för att bevara.

De är de bästa företrädarna för vår civilisation – de klokaste och modigaste själarna som frivilligt tog upp tjänsten för mänskligheten och efter att ha minskat sina vibrationer till det yttersta ned till tredje dimensionens värld för att hjälpa människor att göra övergången.

Det är dem som kommer att bli våra mellanhänder i vår kommunikation med jordbor och kommer att hjälpa till att övervinna misstrobarriären som uppstod i ditt medvetande.

Tja, i dag vill vi försäkra er att tack vare den Galaktiskaljusfederationen ansträngningar är alla mänskliga utomjordiska civilisationer helt avskärmade från jorden, och du har ingen att vara rädd för.

Nu kan du endast kontaktas av företrädare för mänskliga vänliga civilisationer som nära samarbetar med din jordiska allians och hjälper den att neutralisera effekterna av reptilernas kriminella aktiviteter som har hanterat din planet i så många århundraden.

Och det sista vi vill berätta om.

Tills våra fysiska kontakter blir verkliga kan du anropa oss i dina meditationer för att känna vår närvaro när det gäller energier – känna vår kärlek och vänligaste attityd till dig.

Låt det bli någon form av en ”förspel” till vårt möte som med alla medel ska bli verklig inom den närmaste framtiden.

Eldrådet i Arcturus talade till er på uppdrag av hela vår civilisation

Du gillar kanske också...