Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 september 2020

 

Nedladdningar Som Leder Till Fullständig E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt nyfikna på hur mänskligheten kommer att bearbeta alla nedladdningar som nu kommer till er. Det finns fler nedladdningar än vad ni kan föreställa er att komma till er om nuvarande utomjordingar, såväl som involveringen av E.T.s med utvecklingen av det mänskliga medvetandet där på jorden. Ni har alla relationer till E.T.s som sträcker sig över många livstider, och ni har alla inkarnerat någon annanstans i galaxen innan ni kom till jorden, vilket innebär att ni alla har varit utomjordiska, från er utgångspunkt.

Dessa nedladdningar handlar om att åter bekanta er med vem ni är och vem ni har varit, såväl som era vänner och själsfamiljer som finns i hela galaxen just nu. Det finns många E.T.s med er alla i den fjärde dimensionen som är angelägna om att få kontakt med er, men de flesta av dem inser att de allra flesta människor helt enkelt inte är redo för fullständig fysisk kontakt.

Och så blir nedladdningarna nödvändiga. Ni måste ha dessa minnen aktiverade för att vara redo, för att gå tillbaka och framåt samtidigt, allt medan ni är närvarande med hur ni känner för den information ni får. Ni förstår, hur ni känner är viktigare än någonting. Det är viktigare än sanningen. När ni får sanningen, ur ert perspektiv, på er historia och nuvarande relationer till E.T.s i er galax, då kommer ni att ha något att känna. Känslorna måste bli viktigare för er än detaljerna.

Ni är alla kännande varelser, och ni är varelser som åkte till Jorden för att utforska den mycket grundläggande aspekten av vem ni är. Så vi råder er att låta dessa nedladdningar komma in genom era drömmar, genom de avläsningar ni får, genom den kunskap ni kommer får, på alla möjliga sätt, eftersom universum har många olika vägar. Och när ni tar emot era nedladdningar och packar upp dem, låt er själva känna påverkan, känslomässigt, och vet att ni rör er allt närmare er fullständiga fysiska kontakt med utomjordiska.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...