Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti 2019

Orions Stjärnsystem Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ökat mängden energi som vi skickat för att stödja er och vi är mycket glada över att se hur många av er som har öppnat er för det. Vi vet att ni tenderar att öppna er för att få mer när ni har en anledning till det, till exempel Lejonportalen, så vi drar nytta av det och vi smyger lite mer energi in. Vi märker också hur bra ni kan assimilera energierna som kommer från vårt stjärnsystem och vi övervakar också hur bra ni assimilerar energierna från andra stjärnsystem.

Orion systemet är till exempel väldigt knepigt på grund av bristen på förtroende som ni alla har för Orions energier. De flesta av er är inte medvetna om denna brist på förtroende, men ert undermedvetna vet vad ni upplevde i det stjärnsystemet och hur mycket trauma ni utförde under dessa Orion inkarnationer. Vi märker också att det finns tillfällen då ni tar emot och assimilerar mer energier från Plejaderna eftersom ni inser hur helande de är. På lång sikt kommer ni att säga ja till alla de olika energierna från de olika stjärnsystemen och ni kommer att kunna assimilera alla energier och bli ert fulla galaktiska jag.

Ni upplever ofta att de bästa känsloenergierna kommer till er från vårt stjärnsystem och det är på grund av de mycket trevliga minnen som ni har av att inkarnera här. Vi har alltid varit ett fredligt folk. Vi har alltid sökt andlig upplysning och det är också en stor del av det ni gör där på jorden nu när ni medvetet stiger upp till den femte dimensionen.

Vi vill att ni ska öppna er upp för de stjärnsystem som har varit hemma för fler av era traumatiska upplevelser och vi inbjuder er att göra det medvetet. Ibland verkar det som om ni har en dålig dröm eller en mardröm när ni blir medvetna om vissa upplevelser ni har haft i andra delar av galaxen. Men ni kommer också att inse hur fördelaktigt det är och hur mycket rensningen är nödvändig och en del av er utveckling och uppvaknande. Och genom att tillåta fler av Orion energierna ger ni er också mer tillgång till energierna från Plejaderna, Sirius och Arkturien.

Ni kan och ni kommer att komma ihåg vad ni behöver komma ihåg från dessa världsinkarnationer, precis som ni kommer att komma ihåg alla era utomjordiska upplevelser som ni har haft på er Moder Jord under denna och alla andra livstider. Det är en resa som ni själva har försatt er i, men alltid vara säkra på att ni har hjälp av oss, ärkeänglarna, de uppstigna mästarna och så många andra varelser av ljus och kärlek som bara vill hjälpa. Ni är starka och ni är kapabla att hantera allt. Detta har vi sett gång på gång från mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...